香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

老友重聚區 - Calling 前168台, 老友台, 會館台網友

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 ballballlover 於 2008-1-8 23:03 發表
肥 c-hing又玩野! PC 都話唔識!

你同我同級做左不不舉人(真係choy過佢 )應該回覆的版面一樣。你睇下打字出回覆貼的window下面有寫住上傳附件咪係囉!

唉................. BALL兄, 你刀唔係第一日識我0架, 我刀係系老友記個网開幕後, 個仔回港渡假時, SIN教識我帖圖G MA, BIN鬼識電腦拱多嘢吖, 真係唔知乜嘢叫PC牙, 宜且個外甥女已經拑大LOR, 吓吓問姖尼D嘢驚穿煲吖MA, 唔該你LA, BALL兄, PC係乜JET, 同時奌上傳法, 教吓我LA, THANK YOU

評分

查看全部評分

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 ballballlover 於 2008-1-8 23:05 發表
會唔會姖話以後唔使我上去餵姖架! 咁咪

拱始終刀係死賊, 奌會唔洗你上去餵姖吖, BALL兄, 你大可放心

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 ballballlover 於 2008-1-8 23:34 發表
丹仔咪講左PC=你部腦=personal computer
其他野我上個貼講得好清楚,你睇多次!

明白晒,BALL兄, THX

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 ballballlover 於 2008-1-8 23:56 發表
肥兄,我第一次貼數超越你 你加油呀!我瞓先,88!

BIN個SIN有乜所謂吖, BALL兄, 早抖

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 9394 於 2008-1-9 10:25 發表
早晨!
今日會落觀塘, 唔知有咩好介紹??

覌塘揾GUNHAND兄LA, 佢蒲開KT 0架, 9394兄

評分

查看全部評分

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 ballballlover 於 2008-1-9 21:43 發表
肥兄,我守約加左你30分,睇下25, 26, 27頁。

你又可唔可以幫下我!

早晨, BALL兄, 邦咗你LA, 25, 26頁

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 ballballlover 於 2008-1-9 21:48 發表
Laid 兄,印度大波妹,岩你! 有冇分加?

http://www.hk148forum.com/viewth ... &extra=page%3D1

佢LIKE D大乳暈0架, 仲要好克哥隻TIM

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 槍手 於 2008-1-11 15:44 發表

我識個D,唔係退役就係潛Q晒水.
我自己而家都冇好野食,各位大哥如果有好介紹,唔該講我知.
得個超值之選$260按+小.
X星大廈,無係道落廣告.詳情去4台睇.
芳芳都OK,
以上二個都係中女.

肥佬:
雪儀退役,
MIMI ...

GUNHAND兄, 講開雪儀就 得一句句, 姖係KT我就唔敢去, DO姖搬咗過JD立信又唔係拱方便WOR, 好啦.....DO姖搬過太子, 諗住擦番餐LA, 妖.......好衰唔衰行慢一歩, 睇住個BRO入Q咗閘, 点知毛耐茶王又話姖埋街食井水WOR, 唉.........
MIMI 係乜水嚟0架, GUNHAND兄
波波 GUNHAND兄, 你講BIN個個波波SIN, 係DANEAIR兄介紹果個, 定係YT果個牙, YT果個咪係瑞和街街市对面開檔LOR, 不過改咗名G MA, 乜你对尼個大肥婆有性趣咩, 吓.................

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 槍手 於 2008-1-11 17:11 發表
MIMI係中興樓,(泰妹)樣就一般,招呼就好鬼正,仲要係有你最喜歡的5味.
波波就係你小過個個.

拱卽係DANEAIR兄介紹哥個LA, 唉...........尼個囡囡真係好Q掛住姖, 好冷好玩0架姖, 只係嫌我大碌, 遊唔DO姖GA花園, 可惜, 可惜

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 槍手 於 2008-1-11 17:15 發表
肥佬兄,你有冇睇個套出埃及記,入面溫X霞咪係中興樓出入,仲係間一樓一到拍.

如果真係姖做一樓一, 我冒屎刀邦襯姖一次牙, GUNHAND兄