香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 11249|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

太子美妙指X跌錢.....$440

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

Thank you brother  ..........

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 9394 於 2010-3-1 12:28 發表

頂爆子宮??
++
我27/2 17:00 第一次去美妙. 螢螢冇返.........最后試左"丹丹"
樣貌30+, 人妻形,
技術/身材一般... 同佢無セ交流, 問一句答一句, 搞到冇mood.
出左一Q............

有時真係睇彩數 ...

所以幾時 都話 ....指壓 / 161 都係 各有 衰野, 各有好野 ....不能一概而論
所以 呢度交流可貴地方就係,  有好野, 有衰野 都要講出嚟 ..最緊要唔好老作.

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-3-1 12:55 發表
lck 師兄,我估(要龍兄去調查下)可能當日太多客,你果個囡囡可能做到加班再加班...........,所以1Q未出巳頂唔順要食支煙提神,累到咁自然冇招呼、冇反應兼痛囉。

其實keeper有責任比番d適當休息時間比d女, d女亦 ...

ball仔 ....你咁都諗到
果然係  "指壓姑爺"

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-3-1 19:03 發表

以指壓流程及限時特色, 唔會1Q未做就要求食支煙提神, 事必有因.

你估我版主個位咁易做.

咁又係 係網上 斷吓估, 作吓故 .... 係唔駛負責嘅, 我buy喎

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-3-1 23:31 發表

我幾時話過我唔負責任架?

我乜都係實話實說,就算估都係依我點估就點寫,唔會估一就寫二架!

吹水, 講笑 ...唔好認真