香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 11234|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

太子美妙指X跌錢.....$440

初級會員

真系唔開ACCOUNT,唔講出來都唔得

日期: 27-2-2010
地點:太子美妙X壓

經過:
1:15鳩痕上去美妙X壓,
原來網上睇好左.....叮叮..小雪...琪琪.....未番工/有人MARK左....
OK...你介紹比我,彈左兩個,第三件...彈....都得左15分鐘啦....又要等...我話落街行下先啦
30分鐘後番去...又等....7/8分鐘左右啦,來左件安琪...算啦,反正鳩痕....

沖涼OK...是鳩但...個個都差不多啦
沖完涼上床....是鳩但按摩下,吹蕭啦....沒什麼技術可言,吹左一陣,真係一陣,突然爆句:可唔可以吃煙姐....
心諗;無野下...吃煙.....當沒有聽到沒有回答她

又吹左3分鐘左右....
又問:可唔可以吃煙姐......
心諗:是但啦,吃完好勤力少少服侍本大爺........回安琪:OK,吃啦

吃啦...吃啦....

吃完.....再吹....5分鐘後....戴套入閘
女上男下--5分鐘左右轉男上女下......
仆街.....真系仆街下下用隻手推住我,話個肚有少少痛....
OK,我唔插甘快同大力.......仆街仲系話痛.....甘即系點姐.....

安琪姐....你想點姐...下下用手推住我......甘我點插姐...不過我沒有同她說,只有輕力少少.....
不過她成日話細力小小.......好撚煩.......

好啦,好啦....唔撚屌你好未,HJ啦......

唉....HJ又系沒什麼技術可言.......成7/8分鐘啦......出唔到

KEEPER來話差不多時間......

心諗:真係仆街臭雞

沖涼走出房間......

KEEPER問:好服務嗎....我淡淡地回答:我一次野都未出......條女話痛....

當時,心有不甘....同KEEPER講...我落街行一陣,你同我準備件好少少的

20分鐘再上美妙指X,又帶左唔合心水的比我,再彈.........KEEPER同我講要再等......
算啦..... 走人

是次跌足$440(莞式70分鐘口爆後任做$430,我比錢時專登比多$10,真系希望KEEPER留個好少少比我,不過最後都系失望,十分失望)

女女個名叫安琪,系安琪,各位兄弟....保用.......

最後....去左荔枝角道56-58 8樓用左$350解決生理需要

本來就諗住算啦......最後越諗越激氣......開番個ACCOUNT,寫番個REPORT,希望兄弟唔好中招

注:本人細佬SIZE中等(我都希望是KING SIZE),出來玩都好耐啦,沒有其他女女插到痛.......
真系仆街....

美妙指壓.....88啦..沒有下次

評分

查看全部評分

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

Thank you brother  ..........

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

sorry to hear that ~~~~~

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

我曾經識得條女,佢同我講過一個故事:有一次有條女同個客做做下話痛,到做完個客之後,條女入左醫院,經醫生檢查後要入院留醫,之後要做手術;留醫左1week,成個月都冇得開工.

中級會員

e13

原帖由 槍手 於 2010-3-1 11:35 發表
我曾經識得條女,佢同我講過一個故事:有一次有條女同個客做做下話痛,到做完個客之後,條女入左醫院,經醫生檢查後要入院留醫,之後要做手術;留醫左1week,成個月都冇得開工.

頂爆子宮??
++
我27/2 17:00 第一次去美妙. 螢螢冇返.........最后試左"丹丹"
樣貌30+, 人妻形,
技術/身材一般... 同佢無セ交流, 問一句答一句, 搞到冇mood.
出左一Q............

有時真係睇彩數!

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 9394 於 2010-3-1 12:28 發表

頂爆子宮??
++
我27/2 17:00 第一次去美妙. 螢螢冇返.........最后試左"丹丹"
樣貌30+, 人妻形,
技術/身材一般... 同佢無セ交流, 問一句答一句, 搞到冇mood.
出左一Q............

有時真係睇彩數 ...

所以幾時 都話 ....指壓 / 161 都係 各有 衰野, 各有好野 ....不能一概而論
所以 呢度交流可貴地方就係,  有好野, 有衰野 都要講出嚟 ..最緊要唔好老作.

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-3-1 12:55 發表
lck 師兄,我估(要龍兄去調查下)可能當日太多客,你果個囡囡可能做到加班再加班...........,所以1Q未出巳頂唔順要食支煙提神,累到咁自然冇招呼、冇反應兼痛囉。

其實keeper有責任比番d適當休息時間比d女, d女亦 ...

ball仔 ....你咁都諗到
果然係  "指壓姑爺"