香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3503|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

美妙-阿茵

初級會員

早個禮拜初黎報到,睇左陣決定玩番次好耐冇玩O既指壓,睇下睇下就搵左呢間-美妙

夜晚十點零十一點到,上到keeper哥哥招呼入房,問我有冇book女,自己第一次黎冇乜所謂,叫keeper哥哥介紹

唯一要求-我o既至愛,比件蕭后黎!!

之後等左一陣keeper哥哥就帶左呢位"阿茵",仲話一定岩我要求,試完出去話佢黎咪咁話,既然keeper哥哥咁講,OK,信你~~

OK,開波,
阿茵相頭普通啦,不過對奶都OK大,係網搵唔到佢D相,幾好傾,沖涼幾好心機,有幾野水中蕭~~
之後上到床,唔使講野,吹啦!!
全程吹左好耐,技巧上唔係要拿拿聲吹爆你o個隻,都OK啦,老實講又唔係真係好堅o個隻,不過好有心機呢樣底+分,
中途有問過我洗唔洗爆一鑊再做,講真自己求舒服,攪唔攪兩Q冇咩所謂,夠時間攪到就攪,攪唔到就算啦
吹在都有半粒鐘,上套開餐,佢問我洗唔洗吹爆,我話做到咁上下先啦,但係卒之都係比佢妹妹夾爆左~~

出左野回氣吹下水,佢同我按摩,E~~又幾鬼夠力喎!!
不知不覺原來已經夠鐘,第二Q? 唯有等下次啦~~
出黎KEEPER哥哥問有冇介紹錯~~嗯,OK啦

第一次去整體唔錯,沽勿論係咪比個蕭后我都好,感覺算唔錯&舒服,會再幫襯!!

P.S.去到同臨走都聽見有bro call叮叮~~唔知有冇bro出番個包膠呢?

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

ball兄, 好耐冇見啦~~

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 ballballlover 於 2010-2-9 18:16 發表

四哥HO YEAH:148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 阿四 於 2010-2-9 19:26 發表
ball兄, 好耐冇見啦~~

四哥, 拱你要多D入嚟LA, BALL兄係DO長駐候教0架

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

多謝 四哥包交

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

第一次,一定要加

初級會員

岩岩尋晚又上去美妙,呢次整左件好好肉地o既晴晴~

評分

查看全部評分