香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1457|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

金源閣- 9號

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

尋日見9痕痕, 京華又加價到$350, 而金源閣又真係冇咩ching上過去出報告, 見佢個價$360同京華差唔多, 所以一於去做探險者先~
上網做定功課, 目標係7或9號, 於是臨上去前就打定電話問7, 9號有冇返, keeper話9號有返, 於是就上去探險之旅~

上到去個場都幾舊, 有幾個囡囡坐係大廳度傾計吹水,食野, 所以都可以順便望下, 可能方便岩眼緣既, 可以點名要佢, 免得要估估下食錯野  , 之後入房, 間房對比去開個幾間真係細, 同埋裝修較舊, 各ching上去前要有心理準備, 好彩係房都見到有暖爐, 之後等左一陣, 9號就好快入黎, 見個樣都ok, 都有身材, 於是入閘, 一開始都攬左陣先去沖涼, 沖涼時都好用心同你沖涼, 做BM, 水中蕭, 之後我話要做2次, 所以就好快出去黎第1Q先, 開始時我訓係床度, 佢就開始好用心機奶我, 之後就好快吹硬左, 我就叫佢訓係度比我玩, 一開始慢慢地渣波, 奶佢LIN, 佢就好快有反應, 一摸下面就已經濕晒, 仲要係好多水個隻, 係呢個時候就梗係玩捽碟,  捽左一陣就插佢, 一路渣波, 一路插, 之後好快就黎左1Q, 之後就去沖下身

出番去, 又係我訓係床度, 係完全冇休息情況下, 佢已經又開始奶我, 之後仲好用心吹蕭, 由於細佬岩岩用完, 點都要休息下, 所以全程都吹左5-10分鐘先硬, 難得佢全程都好用心吹, 完全冇停, 冇偷懶,真係替佢個口擔心  真係要抵讚 吹硬左後, 都係叫佢訓低比我玩一陣前戲先, 都係好似之前咁玩, 下面亦都好快出水, 又係好多個隻, 諗起都幾過癮 , 之後就插佢, 今次就慢慢黎抽插, 一路渣波, 一路插, 插到佢勁HIGH, 塊面都紅晒, 由初時佢只係比我輕輕咀下, 到之後佢主動狂咀我,(不過全程都冇車過) , 再抽插左一陣後, 第2Q就出左了~事後佢都話HIGH, 出到去個KEEPER仲問9號"做咩做完出到黎笑晒口"

總結: 金源閣地點真係隱蔽, 因為係商業大廈, 真係唔怕見到熟人, 缺點係硬件舊D, 不過我又接受到, 上去既CHING要有心理準備, 不過我又唔係太介意, 最緊要D囡囡正就冇問題, 9號真係細細粒, 身高都係去到我下巴左右, 年齡約30頭左右, 對波都算大, 好渣手, 皮膚算滑, 而且都算順得人, 你想點就點, 最重要係多水, 反應好, 可能呢點係玩中女既優點~所以對我黎講9號真係唔錯, 而且$360玩2Q都幾抵玩, 應該會再去~個場都係中女多, 不過出黎見到有個後生少少, 不過冇問幾多號~

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl