香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 4226|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

第一次上指壓--美妙小雪

初級會員

小弟一向上開一樓一搵食,但係近來經常得唔到滿足感,原因係一樓一既囡囡實在參差不齊,水準有異,所以就想轉戰指壓玩玩。

先多謝本網頁的網主提供左實在非常details既資料 等小弟做足功課,唔會搵錯。於是今日終於決定去試一試,首選係美妙既小雪同Zoe,原因佢地兩個似乎都得到各位巴打不錯既評價。

3點鐘上到美妙,keeper立即出黎招呼招呼 我話要Zoe或者小雪,keeper話Zoe有返工,又招呼我入房等等,等左3分鐘到,keeper就帶左個囡囡入黎,樣都唔錯,26,7歲,就要佢。關門先知原來佢唔係Zoe係小雪,唔緊要,出黎玩最重要係夠靚夠熱情

除衫沖涼小雪都好熱情,身材好fit,係對波波細少少。沖涼時小雪含住彈波珠水中蕭,吹下吹下吹左10分鐘,吹功都唔錯,但我唔會咁容易俾佢吹爆 我同佢話我係70分鐘內做唔到2Q,真係精力所限 所以可以慢慢做。

之後上到床車左一大輪,又比佢服侍我,小雪好細心咁奶晒全身 獨龍鑽鑽得好能舒服,跟著黎個69,小雪吹得好溫柔,我指插佢佢都無say no。跟著女上,轉背再女上,半邊燒鵝,男上又狗仔,但唔知點解細佬越做越軟 唔通真係打得飛機多

小雪見到咁都知咩事,好彩時間夠,小雪不慌不忙咁又再幫我吹過 細佬終於又再硬返,最後狗仔完事。仲有十幾分鐘,我地就訓係度攬住吹水,錫下車下,又留左電話,好溫馨咁等到keeper敲門•之後沖涼著衫俾銀走

第一次嘗試指壓的感覺良好,最主要係有keeper睇住,囡囡一般都唔會態度差同面黑,宜家諗返,以前真係趺左唔少money係一樓一 以後轉戰指壓,希望繼續有好女玩 小弟初次包膠,巴打多多指教

評分

查看全部評分

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.3Medal No.7Medal No.9medal_cc2e14medal_dig5n43

:148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

Good report   & good lady

初級會員

medal_cc2medal_dih3

小雪係我去指壓 最愛

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-1-13 07:12 發表

Sandro兄,小雪我推薦過,好野黎架!

以後多d上黎報告喇!

就係睇左巴打報告先至上去搵小雪,同埋係睇相時覺得小雪好合眼緣

高級會員

Medal No.4Medal No.9dinga13a26

Thanks

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

我前幾個月有晚食完野約11點度, 因為知小雪佢返夜, 所以專程打上去問下有冇返, 知佢有返, 所以就去試下, 點知個次唔知係咪佢心情唔好,或者做得太多客, 好累,  有2次電話打黎又傾左陣(我都知有時要打黎都控制唔到, 所以通常我都可接受) 最慘係唔比咀, 唔比車, 玩多2下波同LIN, 佢又唔鐘意, 話太痕 ~我去其他指壓, 個個都係咁玩, 都冇話痕而唔鐘意, 所以個次我係去美妙最唔愉快既一次, 不過我又費時同KEEPER投訴~我又費事出REPORT~ 所以出黎玩都係要人夾人, 唔知點解個個CHING食完小雪都話正, 又可以大車  走個時仲要係$430, 話加左價, (但係上黎睇番, 仲係$420)所以我而家都暫時冇再去美妙了~

雖然小雪個樣係幾好, (有少少似打壁球既趙詠賢) , 不過真係開始有少少殘, 初時諗緊係咪同名, 唔同人, 但睇番D相, 應該係小雪~

我真係唔好彩, 唔通係我樣衰..... 因為個個CHING試完都話正, 又可大車, 咩都得,  而我都算係第一個話小雪唔得既客人

初級會員

原帖由 kelvincyl 於 2010-1-13 22:17 發表
我前幾個月有晚食完野約11點度, 因為知小雪佢返夜, 所以專程打上去問下有冇返, 知佢有返, 所以就去試下, 點知個次唔知係咪佢心情唔好,或者做得太多客, 好累,  有2次電話打黎又傾左陣(我都知有時要打黎都控制唔到, 所 ...

我諗佢都係太累先會咁,師兄唔好介意。有時候可能1日做左6,7個客之後,真係身心疲累,我地應該體諒佢地
除非囡囡真係好唔合作咩都唔做咁,免得過都唔會向keeper投訴人地,始終囡囡都係人。
你咁講我都覺得有D似趙詠賢,不過好似同TVB個女藝員楊卓娜(楊怡個家姐)仲似樣