香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2582|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

金來閣新囡囡

初級會員

尋晚一心上去諗住搵心儀個幾位囡囡...L.V,依依,B囡...唉...點知一個都唔響到...灰晒

咁問下keeper 有咩好介紹啦...我見個板上面得3,4個響到..印象好似係蘋果,Amy,雪兒..仲有一個唔係好記得...
keeper話雪兒係新女..咁試一試啦...橫掂都黎到...我仲問佢係咪有間水床房...佢話係呀...7號房呀!
好彩無人用..咁就俾我要左間房...

入房等左陣...囡囡黎到...個樣同身材都ok...個樣應該唔過20中...可能多左tim 呀..haha
不過一入黎就話...好眼訓...個keeper 之前唔俾佢放工...佢話已經踩左成晚...之前只係訓左一陣...依家個眼袋勁大...佢仲同我講..如果我彈左佢..佢就可以即刻放工..haha..我都唔知好嬲定好笑呀!

除衫自己黎...佢話自己只係返左3日放...所以唔係好熟...咁我都睇得出
跟住一齊沖涼...當然試下玩埋水床啦..不過玩過都唔覺特別...我只可以講...首先你自己訓響上面...佢就用d沖涼液響你上面係咁磨...一d都唔覺好玩...可能其他囡囡會好玩d掛...我成日又驚佢冼落地..都幾危險0架...如果係響地下個d浮床會好d law

玩左陣沖下身...跟住水中蕭...跟住返房...之後都係個d野啦...不過我想話佢毒龍鑽 就真係唔合格..好似完全無鑽咁..有待改善呀 (可能佢係新女啦)
不過我想講佢成日都問你凍唔凍...又有時問下你有無整痛你...有d多左
之前佢想吹爆我...不過我話唔使啦...我一擭夠0架啦...跟住又係個d野啦...攪左陣就出左...不過我想講..佢無得車...69又麻麻地...好似唔係好想...話怕痕wor
攪完都係那那聲沖涼走人啦..因為真係麻麻我本身又趕時間...最衰又唔知入左房幾耐

出去俾錢個陣...keeper 問我做乜咁早出黎...仲有好多時間....我話下...我都唔知仲有幾耐...不過是但啦...我話唔係..我趕時間je...費事講d唔好野害左個囡囡啦

佢都驚個囡囡唔好...佢話通常係d囡唔好d客先早走wor....

唉第一次上去呢個場就咁...希望下次可以搵返想試個幾個囡囡啦...

如果食樣都可以有下次ge..不過唔會係下次啦...等佢d功夫進步d再試啦

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

THANK YOU REPORT

初級會員

不過我想話佢毒龍鑽 就真係唔合格-------totally agree!
I also tried her yesterday!
actually service very soso or below average!
毒龍鑽 very poor! Just lick little bit! No drill of course
but her leg is nice, straigh and long!

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-1-12 01:03 發表

fitkiu兄,新女服務會差d,希望下次食件做耐左果d,我推薦依依,欣欣,倩文,其他未試過就唔知喇。

因為下次有我想試個d囡囡啦...依依..倩文都係心儀對手

3萬

4萬

高級元老

Medal No.5Medal No.6medal_cc1e14e21kkk

原帖由 rushboy 於 2010-1-12 16:16 發表
不過我想話佢毒龍鑽 就真係唔合格-------totally agree!
I also tried her yesterday!
actually service very soso or below average!
毒龍鑽 very poor! Just lick little bit! No drill of course
but her l ...

If you want deep drill, try 濃情 嘉嘉
she’s now back to 濃情, working hours after 17:00
she’s famous of her good services, especially her “motor tongue”
Note: belly with some defects
but overall nice, good manner, medium balls, white skin, good figure, long hair fashion look   
you will enjoy ML with her
worth trying, many return client, better call before your visit

初級會員

原帖由 jerso 於 2010-1-13 08:45 發表

If you want deep drill, try 濃情 嘉嘉
she’s now back to 濃情, working hours after 17:00
she’s famous of her good services, especially her “motor tongue” :148i ...

thks! I will try she Later! hehe

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

回復 1# 的帖子