香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 7969|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

[轉貼]提督馬路添林校服............好波(附圖)

初級會員

18g5

今日去完鏡湖複珍之後....
搭唔到車...周圍行下...竟然行到提督馬路!!!
見到來來...就諗起(添林小雪)
上到去之後....小雪做緊野...
得番娜娜...(娜娜個身材都幾好...個波好滑手)
跟住入房問佢, 係唔係有校服著架, 佢反問我你點知架, 我梗係話聽朋友講啦, 唔通話係, 其他沖涼細節唔講喇, 總之細心啦, 入房後扮大爺訓係張床度等佢攪埋d冰火用具, 入到黎後問我係唔係要著校服呀, 我梗係話of course啦, 跟住佢就係個衣櫃度攞左件白色校裙出黎就咁真胸著住, woooo視覺滿足感爆彭, 跟住就擒上我度奶允全身, 再戴住個舌套先玩毒龍鑽, 戴住個套個feel都冇變, 戴住個套佢反而鑽得更深, 爽死, 鑽左一輪之後, 再黎冰火吹奏, 吹既時候佢個樣仲好投入咁望住你, 救命呀, 唔好咁望啦, high死啦, 吹左大約10分鐘左右, 戴套上馬黎個觀音坐蓮, 全程自動波, 真係有大爺既感覺, 過左大約5分鐘, 佢又自動將個身擰轉變背住我係咁搖, 我都感覺到佢好high, 又過左差唔多3分鐘, 佢又轉左一半身, 變左女上男下半邊燒鵝肶, 佢係咁搖, 我係咁插, 又過左約5分鐘, 因為佢仲著住件校服, 感覺到有d熱, 佢就好自覺咁拉開後面條拉鍊散熱, 我就幫佢除埋雙手隻袖, 條裙始終仲係條腰度, 感覺仲好似做緊日本4仔主角攪緊學生妹添, 跟住黎個正式老漢推車, 正呀, 插左差唔多又5分鐘, 最後轉返過正常體位男上女下, 攬住佢係咁抽插下將億萬大軍駐曬入佢軍營, $250
電話256420記得要加28喔

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.3Medal No.7Medal No.9medal_cc2e14medal_dig5n43

初級會員

thk for you real photo

中級會員

very nice, thanks for report.

中級會員

thanks for sharing.

1萬

元老

thanks sharing ~~~~~~~~~~~

2萬

2萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.633-

初級會員

唔錯唔錯~ = .=)+ <$250真係物超所值啊~

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

條女好得喎

高級會員

條女好正好想上.