香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 9575|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

[十八桑拿] 經典浴花-木子

中級會員

各巴打,  因為她靚絕不特止, 仲比我拍到佢極大膽寫真(有露點), 這是係我影咁多女最狼既一次, 至於服務, 真係好到你唔信, 咁靚既女竟然做足4味, 仲要功架十足.....總之就是完美.

佢唔單止溫柔, 一入黎同你沖涼個下真係好溫馨架, 因為沖沖下黎過body加水中肖, 沖完涼佢會幫你擦乾, 然後陪你到床瞓, 好似女朋友咁, 跟住佢問我想咀邊度先, 佢話唔駛擔心, 因為會全身都啖哂, 我聽到當場興奮起來, 再加上佢把聲非常嬌媚, 此時已經入左溫柔鄉, 跟住佢再認真地幫我吹肖, 冇騙你, 真係舒服到想出野, 跟住還有最利害的, 就是她突然舉起我雙腳, 來個徹底的"毒龍鑽", 雖然我之前試過這絕技, 但係有一個咁靚既靚女幫係鑽, 仲要足足鑽足5分鐘, 個一刻我真係有夫復何求既感覺, 跟住佢咀哂我全身, 甚至連腳趾尾都咀埋, 跟住轉身黎過極品冰火, 吹左5-6分鐘搞到我頂唔順爆左落佢個口, 雖然佢有些不悅因為我冇事先聲明搞到佢成口都係, 但係當我講聲sorry佢就冇事咁繼續招呼我, 由於我未回氣, 所以我地一路傾計, 一路摸佢身體, 先發覺原本佢身型真係fit過model, 對波大細非常適中, 最重要係佢個乳頭真係pink得緊要, 唔信? (請看圖). 而且係真材實料, 因為我啜左佢乳頭好耐都冇什麼異樣, 只係硬起上黎更覺誘人, 此時, 我小弟又不其然的有反應起來, 木子見到後竟自動自覺地用手套弄, 繼而用口再吹一會, 務必要火上加油, 我又能抵受得了呢? 於是我立即抱起佢輕盈的身軀黎過掛樹, 然後要她坐蓮比我欣賞佢既全相, 老實講, 我最享受就係呢一刻, 因為佢做愛非常之投入, 就真的如自己女朋友一樣, 看著她陶醉的臉和悅耳的叫床, 我相信世間上冇乜邊個男人可以受得了, 我也一樣, 就在爆發前夕黎個大轉身, 壓住她, 手揸木子兩峰然後猛烈衝刺, 撞擊左大概3分鐘後, 我就拔出來, 點解? 因為我之前已得她同意可以比我試下顏射 (我之前未試過), 結果我就係咁射哂落佢塊面到, 唔知係咪第一次同埋好刺激, 我真係比平時射多左好多咁 (竟然第二Q都咁犀利). 最後, 佢洗完面後就繼續溫柔地幫我沖涼同著衫. 然後就像小鳥伊人咁送我出大堂, 忘了告訴大家, 那刻其實已經過時10分鐘了.

中級會員

Medal No.3Medal No.7Medal No.10e21

靚爆鏡!

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.3Medal No.7Medal No.9medal_cc2e14medal_dig5n43

好擔當

初級會員

could you tel me the price for her service

初級會員

1萬

2萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.9Medal No.10medal_cc176medal_dig7ko1

初級會員

可惜太遲先見到無緣一會

中級會員

Medal No.1018

ok.............

1萬

元老

相頭超掂

高級會員

Medal No.1Medal No.6