香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
打印 上一主題 下一主題

约女偷跳報告區

初級會員

名稱:calxx

國籍:印印

地點:太子D2等

價錢:500/2hr

約會:明星

內容:星期四晚在B仔軟件連續了到2件女一件平日一件星期六,第一件女一开口要1000。最後還價500搞掂约星期五早上10:00見面,真人同相有小小不同!相是瘦底真肥肥地(小肥)!正明佢在B仔相有修改過!我早左15分鐘到準時去到企左振,條女在b仔上叫我問到未?佢話到左不見我?我答佢我到左!大家溝通左幾句先知佢在地鐵下面我在路面!見面樣9成似身材不同,都ok照去馬!我带佢時租,佢主動勾我手一齊行,我同佢笑一笑。心想你不怕比人知我冇所為!

上到時租放底130蚊就带條房。一入房條女就自動波除衫除褲飛擈埋來大車!一路車一路坐上來,車完宿左入被鬥話凍!大姐大家都未沖凉!叫佢沖涼佢話出門前沖左!咁算我都唔沖!宿埋入去同車!起被鬥人面就男上!一q完在大家先手拖手去冲!浴室都係果堆動作!值得一提是條女可以指插。
出左浴室我地又宿走起被鬥入面休息吹下水條女又搞起我小弟弟,條女骑上来全程女上完事。我地抱著休息吹下吹,佢自己報稱29/話離左婚咁咁咁!又問我結左緍零雲問東問西!是時間差不多拉佢去過水

整整下又起浴室到搞起左左!最後比件吹爆!跟手電話響。跟著係果堆程序比家用著衫走人。

落到街拖著條女著去MTR分手!我就返工!佢又返工!

返工前3q偷跳報告完畢。

回復 支持 反對

初級會員

名稱:saxxx

國籍:印印

價錢:200/1hr

約會:彩城

內容:今日约左件在星期四晚在B仔軟件了到第2件女,條女一開口要600。最後還價400搞掂,约星期六早上10:00見面。

件印印中女38歲,睇相樣不靚中女仲想點又不是廿二三個種,旦睇相身材就好正不知有冇ps。

例排早10分鐘到企起到等!買支紅茶邊飲邊等!企左半個鐘不見人影莫非比人放飛機?上b仔問下到比!佢答冲有一個站到叫我等!咁好都等了半個鐘,10鐘後在梯口轉角見到目標真都幾村姑fool,有化小小莊級数完全是企企级,我個刻上走人旦佢見到我。

算!好又一餐唔好又一餐!真人同相一樣!好村姑!講反轉頭不睇相頭,純睇身材應該大波不知解甲會點?
算!都見左面出左来廢事玩野。ok照去馬!我带佢時租,佢跟著尾行,我同佢笑一笑。

上到時租放底130蚊就带女條房。一入房條女就飛擈埋來大車!我查實不想車佢!我一路車就申手入去衫入一手揸落去對波到堅野大吸手(個刻我覺得上天好公平!有得就有失,再加上一對長腿)車完快快各自解甲!睇著解好有視感刺激!件中女內衣都sex水篮色通花加Tb底褲,不除罩真係睇不出!反地心吸力堅延35D尖型大吸手!最衰相得唔得!
佢除完衫佢話佢沖先,我理鬼佢眼埋入去沖。我見入埋去自動波幫手冲有bm,真心印印好小有bm,毒龍鑽就見過有!bm完再来雙蛋夾腸加水蕭!出左浴室佢話要表演自摸比我睇!我睇冇乜性趣睇佢表演!

表演期間佢手機響,佢老闆call佢。冇法快手屌完咪算!快快手都係個幾動作男女上推車,最後除套射起對波到加送射完即吹事箫連最後兩漏都比佢吸埋!

跟手起身沖凉叫佢再吹!吹起左正想起浴室屌電話又響!佢話要早走!我話算你走同佢你陪左我1個鐘只可以比一半你,佢又ok!比左200蚊家用放佢走。
一收完錢一句走左去!話下次一定陪我,下次下次先算!

真心話條女口技好床上功夫都勁好享受sex,下面叫窄有真水。獨獨相頭真係差!

算200蚊!!!!

返工前1q偷跳報告完畢。

回復 支持 反對

初級會員

可唔可以PM我佢地既聯絡方法
回復 支持 反對

中級會員

師兄可以pm我嗎!有交換
回復 支持 反對

初級會員

Good reports
回復 支持 反對

初級會員

有冇得交流下
回復 支持 反對

初級會員

名稱:Xiaoxxxx

國籍:賓

價錢:400/2hr

約會:明星

內容:星期一晚在sk軟件上了到件賓賓约左佢見面!件女報都好合理開口要400。所以一口答應佢,约今日年29早上10:00見面。

例排早10分鐘到企起到等!買支綠茶邊飲邊等!企左15分鐘見到人影,有化小小装ok靚数姐姐级,睇身材睇様估佢26/7,佢自稱23,大家見面笑笑hi下,带佢去時租!(仲估賓賓肥肥矮矮,個只不高旦大波好凸)

上到時租放底130蚊就带條女入房。一入房條女就自動抱上大車!我一路車就一路申手入去衫入一手揸波,對波冇外面睇咁大吸手(神奇胸圍)車左幾耐下,我仲申手入佢褲內揸佢pat pat!睇著解甲好有視感刺激感,因為佢皮肤較黑。
件賓內衣都sex水粉彩通花邊加底褲,不除罩真係睇不出墮墮地!不是好堅廷34e汤碗波手!(有自小腩仔)

佢除完衫坐起叫我冲先,我話一齊佢又ok佢沖先,佢有幫手沖洗前洗後!沖完放底花洒轉身抱著我車!我地起浴缸都玩左好耐,仲在浴缸邊推車。

玩耐左有小小凍!同件賓出返去上返床宿起被入面又車跟手試指插佢又比,玩左一輪跟手69再上正场飛袋!跟著都係例牌野2q收工。

跟手起身去沖凉時叫佢再吹,佢又肯!最後一q口爆佢想缩比我捉著,爆完比佢話!

簡評:條女口技同床上功夫都好,同佢做似同好友做,佢好耐得屌,叫床细细聲不做作下面窄有真水,不似印好多做到冇水。

出門前比家用,下樓勾著手送佢去地鐵站分手!最後仲來個good kiss!好少賓印好咁!

3q偷跳報告完畢。

回復 支持 反對

中級會員

師兄請問有冇女女聯絡方法
回復 支持 反對

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

johnmonk 發表於 2017-1-13 04:23
唔係佢食嫁,佢抄人報告咋

回復 支持 反對

初級會員

ching, 可以分享印印嗎?請pm
回復 支持 反對