香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 12075|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

约女偷跳報告區

初級會員

名稱:kylxxxxxxx

國籍:印印

地點:太子D2等

價錢:500/2hr

約會:明星

內容:星期六在B仔了到件女,約星期日上午10:00見!真人比相差因為是剛牙!見面ok我带佢時租,我行前佢行後,話怕比人知。

上到時租放底130蚊就带條女房。一入房條女就擈埋就車貨櫃車!

跟手各身除衫,我兩手除完就手幫佢除!粉色套装!手拖手入去冲凉!佢玩我隻烏我就玩手球!波冇相咁大!跟手又車!我叫左佢試玩水簫條女照做!吹左振就出去!上到床到你果幾樣野。

車著屌!男上女上推車!2/hr出左3q

最後半個鐘在被鬥入面又抱又車抱到夠鐘先冲凉著衫走!出門口前比家用拖著手送條女去到MTR分手!

上半埸報告完畢
名稱:mexx

國籍:印印

價錢:300/2hr

約會:彩城

內容:星期日在Bee仔了到件女,旦件女話出不到射左佢個fd比我話等錢洗咁事旦比張相來睇下又ok,約星期日下午18:00見!真人比相好因為白!見面ok我带佢時租,我行前佢行後,又係話怕比人知。

上到時租放底130蚊就带條女房。一入房條女宿埋一舊做乜?我起身從後抱佢車一下!順手揸波一波先知佢做乜宿埋!!!

我同條女笑下就自己除衫跟手條女跟手除,我兩手除完就幫佢除順手再驗!黑胸罩!公仔底褲!手拖手入去冲凉!佢玩我隻烏我就玩手球旦查實冇野揸手32B装到34D!不理佢,拉佢埋來再車我叫左佢試玩水簫條女話唔識!叫佢吹左振就出去!上到床到係果幾樣野。

起門口磨左好耐!條女死活要用袋,咁上袋屌,車著屌!男上女上推車!2/hr出在2q最後第3q冇用袋屌!真係出不到今天出了太多!

跟手拖佢入浴玩教佢水箫又抱又車,玩左好耐先出来到著衫走!出門口前比家用拖著送到條女去MTR分手!

我去同老虎合流

今天偷跳完畢

評分

查看全部評分

初級會員

可唔可以PM我佢地既聯絡方法
回復 支持 反對

初級會員

可以pm吗师兄
回復 支持 反對

初級會員

請問 C兄 B仔軟件 係咩黎?
回復 支持 反對

初級會員

師兄,有無得介紹下?未食過印印
ZXC
回復 支持 反對

初級會員

ching, 可以分享印印嗎?請pm
回復 支持 反對

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

johnmonk 發表於 2017-1-13 04:23
唔係佢食嫁,佢抄人報告咋

回復 支持 反對

中級會員

師兄請問有冇女女聯絡方法
回復 支持 反對

初級會員

名稱:Xiaoxxxx

國籍:賓

價錢:400/2hr

約會:明星

內容:星期一晚在sk軟件上了到件賓賓约左佢見面!件女報都好合理開口要400。所以一口答應佢,约今日年29早上10:00見面。

例排早10分鐘到企起到等!買支綠茶邊飲邊等!企左15分鐘見到人影,有化小小装ok靚数姐姐级,睇身材睇様估佢26/7,佢自稱23,大家見面笑笑hi下,带佢去時租!(仲估賓賓肥肥矮矮,個只不高旦大波好凸)

上到時租放底130蚊就带條女入房。一入房條女就自動抱上大車!我一路車就一路申手入去衫入一手揸波,對波冇外面睇咁大吸手(神奇胸圍)車左幾耐下,我仲申手入佢褲內揸佢pat pat!睇著解甲好有視感刺激感,因為佢皮肤較黑。
件賓內衣都sex水粉彩通花邊加底褲,不除罩真係睇不出墮墮地!不是好堅廷34e汤碗波手!(有自小腩仔)

佢除完衫坐起叫我冲先,我話一齊佢又ok佢沖先,佢有幫手沖洗前洗後!沖完放底花洒轉身抱著我車!我地起浴缸都玩左好耐,仲在浴缸邊推車。

玩耐左有小小凍!同件賓出返去上返床宿起被入面又車跟手試指插佢又比,玩左一輪跟手69再上正场飛袋!跟著都係例牌野2q收工。

跟手起身去沖凉時叫佢再吹,佢又肯!最後一q口爆佢想缩比我捉著,爆完比佢話!

簡評:條女口技同床上功夫都好,同佢做似同好友做,佢好耐得屌,叫床细细聲不做作下面窄有真水,不似印好多做到冇水。

出門前比家用,下樓勾著手送佢去地鐵站分手!最後仲來個good kiss!好少賓印好咁!

3q偷跳報告完畢。

回復 支持 反對

初級會員

有冇得交流下
回復 支持 反對