香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 13838|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

元朗—— 係男人都想去嘅地方

初級會員

琴晚夜返又眼訓,今晚先得閒出返包膠。言歸正傳,琴日收早左2個鐘,橫掂約左入屯門食飯,當然去元朗走返轉睇下有無撞到好嘢先啦。洗左大半條安寧路,一係有師兄享受緊,一係就唔啱胃口。唯有昅下足仔。不過好多場都滿哂人,唯有去返我主場「老地方」。

二話不說V7問下辦事人有無位,佢話5分鐘後有2個得閒,行到過去時間啱啱好。上到去有3個囡囡色迷迷咁望住我,辦事人話都係新到嘅,有個腳長長個樣細細個咁,就去搜下佢身。入到房佢話我知佢叫蘭蘭,得21歲。囡囡相頭認真唔錯,係個Look Cool左DD,但笑起上嚟都幾甜。心口唔算大,巨乳控師兄未必喜歡,不過可以試下當轉下口味。

解甲洗丁抹乾一輪入返房後,囡囡話唔係好習慣咁光,想熄燈。我心諗佢唔係咁快想開我波下嗎……熄左燈之後佢就話個心會定D,覺得大家第一次見就有咁近距離嘅接觸會唔好意思。我拖住佢隻手坐低攬住佢條小蠻腰,喺佢耳邊話,唔洗驚,我會錫住你㗎嗎。囡囡皮膚好滑,條腰幼到大力D都摵得瘀佢咁滯。順手我輕輕喺佢面珠「登」錫左一啖,點知佢竟然還拖,喺我條頸位蜻蜓點水左一下。正當我想覆桌之際已經比佢伸左隻手入毛巾裡面挾持住我個兄弟。咁我當然照板煮碗攻佢相同地方啦,囡囡下面毛髮處理都幾好,唔會令人覺得好拮手。同時佢都好配合我,唔會點樣縮或者避。無幾耐我地已經變左2條肉虫。

今次part2上菜先,之後先上頭盤。囡囡問我想佢上面郁定我上面郁,對我嚟講最好梗係佢郁好過我郁啦,做左成日嘢真係唔想郁。後生囡的確係唔同,又窄又落力。佢搖左3、4分鐘我就忍唔住比佢坐爆左。紅都面哂嘅佢趴左落我度攬住我,聽到佢嘅呼吸聲,我呢刻只係諗真係無揀錯你。嚟返part1,囡囡都仲係幾好力水幫我按。十幾分鐘倒,鬆人。前後腳入去洗白白,又前後腳咁返房抹乾。佢仲好細心抹返乾地下驚我跣親,呢點真係加哂分。

總括嚟講佢好有親切感之餘亦好有女友feel。

高級會員

多謝分享
回復 支持 反對

初級會員

So good how much le
回復 支持 反對

高級會員

配合程度不錯的後生女,果然無去錯地方。
回復 支持 反對

高級會員

師兄~幾錢落到樓?
回復 支持 反對

初級會員

係邊樹
回復 支持 反對

初級會員

小弟去過,PM左你啦師兄
回復 支持 反對

初級會員

師兄, 可否  pm我知 ..
回復 支持 反對

中級會員

師兄, 可否  pm
thanks
回復 支持 反對

初級會員

師兄, 可否  pm我知
回復 支持 反對