香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3989|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

元朗老地方果然係好地方!!!

初級會員

見C兄講到咁正我都心郁郁想去試下,終於搵到一日時間偷跳去搓try!老地方!

各位C兄要去其實都好易搵,喺正元朗大坑渠隔離,對面岸已經見到大大間馬會。上到去啱啱見到有C兄入房用膳,我都唔執輸睇下有無好嘢。囡囡原來都係啱啱到,新鮮滾熱辣。需然燈光唔係好夠,但都勉強見到其中一個皮膚好白淨,我就即刻起筷入房。入到去,囡囡都幫我解甲沖涼。準備出去廁所之制見到剛才位C兄亦去沖涼,比我昅到佢個囡囡身材超勁!對燈認真誇啦啦!遠睇最少都有34至36。咁唯有等C兄搞掂先。無無聊聊同囡囡吹下水,佢叫小靜,身材都FIT到爆。佢話屋企人爭人錢,所以要搵錢還債。我同佢講,咁就睇你有無本事啦。

沖完出嚟,囡囡問我想點揼;小弟不嬲都唔係咁LIKE揼骨,所以同囡囡講唔洗啦,可以直接跳過呢個step,廢事用哂D力陣間無力郁。直接入主題啦!come on baby!囡囡極速寬衣就叫我上床,一口就嚟品嚐我粒LIN,另一方面手仔細細嘅佢就嚟輕輕按摩我枝炮,不過佢隻手有D凍,我就沖哂血,嗰種感覺真係升天。啜左一陣我同佢講換位,囡囡身材真係唔惹小,又白又軟,應該都有34。經過口裡面一輪水乳交融嘅我,細佬已經頂唔順叫我渣渣淋戴袋。

一入囡囡叫左出嚟,我問佢做乜?係咪痛?佢怕怕醜醜細細聲咁講左一個字:「爽」。跟住微微笑兩隻手輕輕力掹實我,我當然配合佢繼續向前推進啦!推左4、5分鐘就派彩,我地摟住傾左一陣先沖涼走人。見佢又肯同我除又肯同我抹2嘢身,姑且信佢話等錢洗所以比多小小家用同貼士。

翻啅指數:8粒星
(其實我想啅C兄嗰個多D)

2萬

3萬

高級元老

好文彩
正在組織五眼聯盟互惠互利
回復 支持 反對

初級會員

正呀可
我去過3次幾乎都唔同囡囡
又多又新又正又大
回復 支持 反對

初級會員

回復 支持 反對

初級會員

semester33210 發表於 2016-12-3 18:40
正呀可
我去過3次幾乎都唔同囡囡
又多又新又正又大 ...

好介紹
回復 支持 反對

初級會員

How much le?
回復 支持 反對