香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 9872|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

梅開二度元朗篇

初級會員

小弟今日信守承諾,再次征服舊址同包膠。

琴日去返老地方望望,睇下見唔見到上次個小雅。

可能撞啱跑緊馬又係食飯時間,囡囡們都喺度低頭篤電話。開門嘅囡囡白白淨淨,對燈都好燦眼。不過可惜小弟乃外貎協會終身榮譽會員,唔係我杯茶。再望望其他囡囡都唔見,原來佢已經回鄉。睇落都唔啱胃口,正打算嗚金收兵調頭走之際,有位CHING疏乎完行出嚟好滿足咁嘅樣。囡囡喺後面跟住行出嚟。

呢個掂!睇落25都無,斯斯文文白白淨淨。(E家回味都扯扯地)絕對係小弟杯茶。二話不說等囡囡送走CHING後即打眼色入房起菜。

入到房囡囡話已經沖左涼話唔想沖,完事後先沖。(呢PART我OK,因為我都鐘意自己沖)洗淨過後入房抹身,囡囡已經等緊我。佢話佢叫丫丫,第一次嚟香港。仲問我邊度好玩,唯有求其耍佢幾句海水公園迪蠟嚟就入主題上菜啦。

囡囡手勢唔錯,但真想揼嘅CHING未必like。5分鐘倒細佬同我講已經頂唔順要搵嘢摸。上面手感唔錯,應該有32-33咁上下。

佢好怕醜,可能第一次嚟香港又遇著猴禽的我。都顯得有D退縮,我直頭獸性大發咁。順手除埋下身就抱佢過嚟啜LIN。佢對手都已經揸住小弟條巨龍。頂唔順就叫佢攞袋嚟。指定動作……5分鐘完事。

跟手真係去沖涼再纏綿一番。放低家用閃人。

希望下次上嚟見得返佢。或者小雅都得。

初級會員

個場係同女女一齊沖?
回復 支持 反對

初級會員

gg1873 發表於 2016-12-7 20:02
個場係同女女一齊沖?

可能我去嗰時無乜人,囡囡又OK,所以一齊沖都可以
如果多人唔知得唔得。
回復 支持 反對

高級會員

師兄~元朗邊個場~有好嘢食?
回復 支持 反對

初級會員

sba373 發表於 2016-12-8 07:10
師兄~元朗邊個場~有好嘢食?

PM左你啦師兄
回復 支持 反對

中級會員

元朗邊個場
回復 支持 反對

高級會員

多謝推介
回復 支持 反對

初級會員

見久不久佢地V7有新囡囡相發報, 見有好多睇相都幾正, 又有師兄介紹, 昨午去試,
硬件 : 房間殘舊細, 沖涼房同隔離房打通共用,   
招呼 : 見廳有件囡囡 (V7同相, 介紹可環保), mark 佢, 入房, 自己沖涼 (唔緊要),  囡囡除清, 身材波大有腰,  面貌娟好, 正, 來港3日, 煲冬瓜溝通 ,   先左右手臂輕按幾吓, 話不懂按摩, 冇問題, 跟住左右鍊鍊 鍚幾吓, 濕紙巾抹小弟弟, 上套吹, 我問, 不是環吹嗎, 她說她不環吹的, 心諗中伏, 見咁好身材, 期間揸波, 手指撩蟹都冇格手, 硬了, 同佢講可環保上馬否? 唔得, OK,  由於床細, 冇轉姿勢, 一路男上抽插, 囡囡亦唔比車, 氣餒, 囡囡都有作狀叫吓, 用力插多幾廿吓出嘢, 沖涼著衫....

好唔好玩, 見仁見智, 我就唔會再去, V7都剷埋, 咁嘅招呼, 520會有選擇空間

回復 支持 反對

初級會員

aking 發表於 2016-12-13 08:00
見久不久佢地V7有新囡囡相發報, 見有好多睇相都幾正, 又有師兄介紹, 昨午去試,
硬件 : 房間殘舊細, 沖涼房 ...

師兄真係唔好彩,不過下次睇到相頭好咪又去試下囉
唔係同自己細佬鬥氣啫,你都係上去逗留幾個字,唔係喺度住一世嘛
我都試過行好多度都睇唔啱,卒之比細佬控制住大佬照衝入去
結果火就出左,一肚氣走返落嚟
乜都好好,係囡囡乜都話唔得
比你喺過千呎豪宅咁原來砌母夜叉,真係不舉都似啦
所以小弟愚見最重要都係睇對手就真
回復 支持 反對

初級會員

Ching 請問元朗邊個場呀?
回復 支持 反對