香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 8176|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

世界各地叫雞經歷(新加越南胡志明市)~~~

初級會員

世界各地叫雞經歷(新加越南胡志明市)~~~
小弟22歲開始叫雞, 到而家都有幾年啦, 係中國唔同城市, 仲有世界各地都有唔同叫雞經歷, 玩過d好正既女, 都比人屈過錢~~~而家就出個綜合報告啦~~~
各位有咩問題, 建議或補充, 大家交流下啦~~一個人去每個地方, 玩到既野始終有限~~
亞洲篇:
日本東京:
記得去日本之前, 好多friend都同我講, 日本好排外ga, d雞只係比番自己日本人玩, 就算比外地人玩, 都會好撚貴.
去到日本, 心諗就算幾貴, 都要玩下日本妹啦, 於是就去左歌舞技町街. 去到後, 有d人係街度叫你睇sex show, 都會有d人叫你叫雞(d人識講國語).
問下叫雞價, 都係萬五yan一q, 包吹包bm, 維番港紙都係一千蚊, 都唔算貴喎, 就答應佢地啦. 歌舞技町街兩旁有d細細間既鋪頭仔, 用塊布做門口, d女就係入面簡啦, 但係佢d女唔係係間鋪入面, 間鋪其實得d女既相, 一條女一輯相, 你簡左之後就比錢, 之後就帶你去附近, 上樓既炮房玩. 去到炮房, 條女黎到, 比起張相係老左d, 似廿四, 五歲咁, 但係都同相差唔多. 金毛長髮, 眼大大咁, 對野都ok大. 入到房, 除衫後, 條女示意自己去沖涼. 沖完去馬啦, 仆佢個街丫, 吹又唔肯, 楂佢個波又話唔得, 話吹要加5000yan, 摸佢又要加5000yan, 仆街火都黎埋, 是q但, 結果雙手按床, 拿拿淋小完走人, 出去問個friend, 經歷一模一樣. 佢老母~~~~
隔左一日又經過歌舞技町, 又有人叫我地玩女, 仆街, 今次緊係唔會上當啦, 同條友仔講番之前一晚既經歷, 佢同我地講, 萬五yan玩d女, 仲有知你係外地人, 緊係恰你地啦, 佢話有d二萬五yan, 可以帶出去時鐘酒店玩兩粒鐘, 佢話會特別同條女講到明, 一定包吹, 比摸, 仲可以攪兩q, 我地三個商量左一輪, 既然都黎左日本, 都唔差在比人昆多次啦, 同埋去到時鐘酒店, 唔係佢地d炮房, 到時條女唔肯吹唔比摸, 都迫到佢地肯啦, 就每人搵左條女啦. 上到時鐘酒店, 條女確係幾聽話, 又一齊沖涼, 又肯吹肯比你攪, 玩完一q問佢可唔可以黎多次佢都肯, 不過去旅行好早起身, 都無力啦, 就無攪到, 只係張床度摸下佢, 楂下佢就完事啦.
所以大家去日本想係歌舞技町叫雞, 記住要外賣啦~~~
韓國首爾:
首爾最出名既叫雞性地,就係一個叫清涼里既地方啦.係一個唔記得叫咩名既地鐵站附近(後補),一出轉個彎就係,好易搵.由於首爾d人英文好差,所以如果去,都係坐地鐵穩陣d∼
清涼里環境好似嘉年華會咁,不過d攤位就變左一間一間玻璃小屋係路既兩旁,一間屋有一至兩條女企係落地玻璃門口,著住性感既衫,引你過去,同性都荷蘭既格局差唔多.佢地好有秩序,唔會企出玻璃門拉客,所以你地可以慢慢行,慢慢睇.粗略估計,成個地方大約有五,六十間玻璃小屋.
唔知係咪韓國流行整容,清涼里係我去過咁多地方,d女最正既一度.是但一件都靚過d乜姐物姐多多聲∼∼我諗你要搵到件豬排都幾難∼∼∼個個都係高,走肥, 眼大鼻高咀細∼∼年紀多數廿歲左右,但係都有d年齡大d,廿六,七歲,總之係清涼里,都幾難睇唔啱.
你睇中一個後,就行埋去,佢就會好熱情咁帶你入玻璃小屋入面一間細細既房,間房得張床同化妝枱,放晒囡囡d私人物品同日用品,睇得出d女應該係住個間房(有時諗下佢地都幾慘,生得咁正咁索,但係都住得間咁細間既房仔,為幾百蚊比人桔,比在香港d女有佢地既質素,大把男人爭住照顧佢地,想搵個有錢佬話咁易啦).入到房,佢會先問你收六萬韓紙,大約港紙四舊多d.之後佢會攞盤水同濕紙巾入黎幫你清潔細佬,之後就除衫上床.我玩果件係pink lin,我諗多數都係染過黎,樣就真係好正,皮膚唔算好白,但係身型一流,走肥,cup手波,小蠻腰,長腳∼∼諗起都硬∼∼
上到床都係例牌動作,錫lin,吹,上馬桔,桔完都係搵紙巾同濕紙巾幫你清潔細佬,之後會好溫柔咁幫你著番衫,送你出去啦.不過要記住,清涼里桔桔係20分鐘咋,通常佢幫你洗完細佬,都只係得番15分鐘,大家要好好掌握時間,唔係唔夠用.

泰國曼谷:
曼谷絕對係香港男人出國滾既性地, 去曼谷既package唔貴, 囡囡價算係平, d泰妹仲要又熱情, 性觀念又開放~~如果大家鍾意玩sexy party, 雜交, 兩, 三條仔卜一條女, 泰國係你必去既地方~~~
記得果次去泰國(其實都去過好幾次), 係八條仔一齊去. 我地住既酒店, 係出名既叫雞酒店: nana hotel. 酒店對面有個入口, 一入去成個區都係agogo bar. 大家入去飲杯酒(hkd 廿幾蚊), 就可以睇女. 間間bar中間都係個高台, 上面一條條柱, d 女著住三點式(或者無上妝), 高跟鞋, 就係d柱度跳艷舞, 一首音樂換一批女, 你睇啱邊條女, 就同台下面d媽咪講, 佢就會去你張枱, 你請佢飲杯野, 佢就會同你坐十零分鐘, 係呢段時間, 你可以摸下佢, 同佢交流下, 啱既就比500泰幣(hkd110)媽咪, 就可以帶條女去爆兩粒鐘, 條女就收2000泰幣(hkd440). 唔知泰國係唔係東南亞地區, d女身材都好fit, 而nana區d女質素都幾好ga.
而係nana hotel門口有間普通飲酒既bar,附近好多街女企係度,質素參差不齊, 但係收費就平d,過夜hkd550,一q hkd330.第一晚我地係agogo bar每人搵左條女,由於我地係3,3,2咁住酒店,所以係間房度就六條肉虫係咁卜,d女又唔會好似大陸d女咁會怕醜,三條女既呻吟聲,三條仔既part part 聲,勁淫∼
不過好戲在後頭,第二晚我地係nana hotel門口間bar飲野,有條waitress幫我地落完order之後就坐埋黎問我地可唔可以請佢飲杯野. 我地見佢個樣幾索,十零蚊杯野就緊係請佢飲啦.大家係度傾傾下,佢問我地今晚要唔要女陪呀,不如佢陪我地啦,我地同佢講,我地八個人,你一個點陪呀,佢話搵埋佢d姐妹咪得囉(都係間bar既waitress),三個人陪我地八個,不過要等佢地兩點收工.我地見條女咁淫,另外兩個都唔錯,收費都係每人hkd550陪過夜,又未試過幾條仔玩一條女,仲有一粒鐘,就緊係等啦.收工後同佢地上酒店,三條女入三間房,幫我地三個沖完涼就上床啦,上到床真係玩到好撚變態,我地又楂佢又摸佢,佢就用手,口服務我地,到一個上馬,其他就係隔離摸條女,條女繼續手,口服務,三個完事後都成五點幾∼∼我地決定留力聽日玩浴室,就比錢條女走人啦.條女收左7500泰幣,係好多泰國人大半個月人工,都好開心咁走左啦.之後去過兩次曼谷,見條女都仲係間bar度做,條女都有了我地雜交,唔知係條女好呢味,定係想搵多d錢?
而去浴室,係我有個朋友既泰國friend 帶我地去既,佢話唔好跟的士佬推介既浴室,因為多數都又貴又無咩服務.佢同我地去果間,四舊水港幣兩粒鐘,d女坐係大玻璃窗後面,有三十幾條女,我地簡啱就上房.間房有張床同個浴缸,條女同你先黎個泡泡浴,好有心機咁洗晒你全身每一部分,跟住同你上床先黎一q,之後沖涼,之後同你按摩一輪,再同你吹硬,黎多q就走人∼其實我覺得澳門打令泰國浴室既服務會好少少,但係相比打令成千蚊,四舊水都超值啦.
芭堤雅同布吉既玩法都差唔多,多數都係玩agogo bar,街女同浴室,但係佢地agogo bar d女係除晒ga,你仲可以比廿蚊買籃乒乓波,倒落地下,d女就會埋去係咁’汁’我地就係咁望,都幾好玩ga.
不過要留意一點,泰國夜場全部規定兩點close,到時就只係得街女玩啦∼
越南胡志明市:
胡志明市比人既感覺,其實同大陸差唔多,連叫雞都係,但係都有類似泰國既浴室.
基本上如果你係成班男人入住酒店,你都會接到電話問你要唔要女人.另外其實好多酒店都好似大陸既酒店咁有sanua部,而sanua部多數有野玩,通常都唔會過三百蚊港幣.
我地去玩既地方係胡志明市New World Hotel 間Catwalk Club,間野其實有好多野玩,賭場,酒廊,Karaoke, Sanua, 我地就簡左Sanua玩女(去旅行之前試過係敦皇比人屈錢,之後都好少去Karaoke 玩女).上到Sanua,帶我地入房,之後就帶女比我簡.嘩,頂佢個胃,使唔使咁正呀,細細粒,車頭燈鬼死咁大∼∼個樣有d似關x妍,諗都唔使諗,就呢件啦.入左間房先同你按,礙於言語不通,都唔知同佢講咩好.按左一陣,小la星,唔識同佢溝通就身體語言啦.一手拉佢埋黎,慢慢摸下佢,抄下佢∼∼∼之後做既野都係果d,吹,上馬,出野∼∼幫你用紙巾抺乾淨∼∼出左之後同佢係床上面再起勢摸佢,玩玩下又硬左,捉住佢隻手摸下我下面,佢細細力拍左下我細佬,跟住就無進一步行動,我諗佢地只係做一q∼∼
埋單百幾萬越南盾,大約港幣五舊幾,係胡志明算係好高消費 ga la,但係我問過d friend,大家都覺得d女好正∼
玩過Sanua, 仲有玩街女∼∼我地包左架的士帶我地周圍去玩,夜晚搵女,緊係叫個司機介紹啦.基本上係泰國,越南,你同司機講 'bom bom' , 佢地都知你想佢地帶你去叫雞.但係唔建議大家係街搵架的士就叫佢帶你去叫雞,多數佢地都會帶你去d貴價地方,但係如果你包架車玩一日,食飯請埋佢食,好似對佢幾好咁,之後叫佢帶你去叫雞,因為佢地因為熟架步,多數可以食到d又平又正,服務又好既囡囡.(去好多中國地方,唔知邊度有好野玩,都係用呢招).
果晚個的士司機帶左我地去類似大陸髮廊既地方搵女,一間間排係一齊,d髮廊兩,三層,如果想玩一q就上樓上(三十萬盾,HKD$150),或者可以帶番酒店過夜(一百萬盾,HKD$500).係越南,好多時你都可以搵到個樣鬼鬼地既靚女,因為越南以前比法國佔領過,好多鬼佬又會去越南玩,小完d越南妹就走人,生左d仔,女出黎,好多混血囡囡跟住阿媽搵唔到錢,就出黎做雞∼∼∼所以好多好索好正既靚女,你係澳門大場先搵到既質素,係越南用幾舊水就可以包佢過夜∼∼而d女雖然唔係好多好大咪,但係多數都會有對竹荀波比你玩∼
我地四條友搵左四件正野,去到酒店,諗住玩sex party,點知我個friend同條女沖完涼到我同條女沖,我同條女沖完涼後佢死都唔肯出去,話我個friend同條女係出面做緊,只係係廁所同我互摸.到我個friend 做完入黎沖涼,先到我同佢出去,仲保守過大陸d女.第二朝訓醒,做多q就走人∼∼下次大家去越南搵女過夜,都係一人一間房好啦∼
總結黎講,越南妹d質素真係幾高,但係就無泰妹咁熱情,係小鳥依人類型.大家想搵靚女,越南都係一個幾好既選擇∼∼∼
過左一萬字,唔夠位出啦

初級會員

good report...thanks a lot..... . .

初級會員

great report..keep it up

初級會員

detail. goood report

中級會員

Medal No.2

undefined undefined
Robben61

初級會員

VERY VERY THX

1萬

元老

thanks c-hing report ~~~~~~~~~

初級會員

回復 1# 的帖子

OK report la.

初級會員

good asian report

初級會員

昨晚上去东莞桑拿回来写的体验报告,大家顶顶:
http://www.sangnale.com/ons?46096-1.html