香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2751|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

老夫入花叢大玩「龍舟掛鼓」(有相包膠)

初級會員

唔知係咪人老入花叢,操番起支小鋼炮,朝早起身又見「蕉氣勃勃」,好想再去

操操佢。飲完下午茶,藉口同朋友打麻雀,即刻坐火車北上,諗住搭17號巴士去

新X興再探女秘書,點知老花眼睇少個1字,搭錯架7號車,過左深南路之後至發覺

唔對路,結果係大劇院果邊落咗車。
我份人係隨遇而安,既來之則安之,四維睇吓有乜好地方,就畀我發現間叫「寰宇」嘅酒店,門口有個牌寫住3樓桑拿按摩,於是上去試吓新場(未去過就係新啦!)
入到去環境幾好,一個黑西裝友出迎,是經理,一帶就帶咗入房,裡面有獨立沖涼房同埋蒸氣房,好正!就要呢間啦!經理跟住帶咗三個B G黎畀我揀,見到其中一個嬌小玲瓏,好可愛,叫佢留低!佢個號碼係「實生」,身高5呎差多少,體重唔夠90磅,相傳中國四大美人之一嘅趙飛燕都係咁上下。
關埋房門,上演戲肉,細節唔多講,其中一個環節我就玩番好耐冇過嘅「龍舟掛鼓」勒,事關佢細細粒,唔太重,足足掛咗佢30吓,佢畀我拋到高潮迭起,大叫過癮,我個人衰在心軟,畀佢叫到打晒冷震,熱流勁爆,整場賽事唔覺唔覺就用咗30分鐘,破晒個人紀錄,冇得頂呀!

中級會員

Medal No.3Medal No.7Medal No.10e21

咦,師兄果然犀利!

中級會員

Medal No.1

Wow

初級會員

厉害

初級會員