香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 10437|回復: 26
打印 上一主題 下一主題

新女,thanks^^

初級會員

26歲,babyfat,五會樣衰,放心...
36C-28-38 (*本人講明肥同三圍size的,請不要亂add,唔好係msn講埋哂d廢話~唔仲意肥妹就唔好add !!)
1000 1Q 1HR ML(need dom自備)+Q$500,BJ,WET KISS,BATH
Hotel地點只限太子,mk,tst,佐敦,九龍塘
唔後門/變態野,唔吞精,唔SM,唔影相,唔車震,唔野戰
唔會SEND相 NO camsex/phonesex/cybersex/講價   一問即delete!!

唔好叫我open cam睇身材,因為太多無聊人.....
真係有意先就ADD我啦,thanks!!!
出來五啱五緊要,但要付50-100車費,ok!!!!!!!^^

初級會員

send me your contact: mad0358@yahoo.com.hk

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

Ok!contact me kkchan60@ymail.com

初級會員

原帖由 ka_man 於 2009-10-20 17:08 發表
26歲,babyfat,五會樣衰,放心...
36C-28-38 (*本人講明肥同三圍size的,請不要亂add,唔好係msn講埋哂d廢話~唔仲意肥妹就唔好add !!)
1000 1Q 1HR ML(need dom自備)+Q$500,BJ,WET KISS,BATH
Hotel地點 ...

報警拉你誘使他人作不道德行為

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

原帖由 tradesoon 於 2009-10-27 17:32 發表

喂你好清高呀,吾賣架!

無人買就鬧人,人有人賣,

你有你賣,關你嘜事呀!

如果要報警,锦就拉你先啦,

初級會員

原帖由 tradesoon 於 2009-10-27 17:32 發表

如果要報警,锦就拉你先啦,

最串係你!

初級會員

咁你放一萬個心, 無人會ADD你,
肥西又唔比呢樣又唔比果樣,
咁你賣咩? $1000 一Q ?? 醒下啦

初級會員

please reply at: wwyz@hotmail.com