香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 31493|回復: 61

第一次搵姐姐...

初級會員

係到做左好耐cd rom...我係v7搵到幾個姐姐...係大前日我中左波,甘我就想試下姐姐睇下係咪真係甘好玩啦..由於我玩開指壓,
所以我循例都要上黎做下功課..當我搵到個目標,我第一句就已經問how much...佢就答我500..跟住我問佢有咩服務..佢就答我up to you ..

(甘我問果d通常都係普通野,所以下刪100字)之後佢叫我去ssp  x光酒店樓下等,由於我對x光酒店從來冇咩印象,我就問佢果間酒店幾錢..

佢答我1個鐘就100,2個鐘140..甘我就問佢,如果佢兩個鐘收我幾錢? 佢答收我600!! 甘我緊係揀兩個鐘啦.不過佢最後話去大南街果間賓館..

甘我就約佢半個鐘後見..當我去到樓下見到佢,我目測佢歲數係20尾,身高160左右..小肥..根本一眼望落去就知佢係我來自x成果隻料..

上到賓館拎房.個阿姐比左間房我地,門口寫明清潔房,但入面有床有廁所....當我地入到房果時,佢立即開電視睇.我心諗..p你個k,唔怪知得收我

600 2hrs... 跟住就係呢個時候..賓館電箱跳制..姐姐嚇一嚇問我咩事..我就開門望一望,見到出面黑哂,只係得番緊急出口果d燈著左.

我就同姐姐講,出面停電.. 姐姐以為我玩野.. 之後我就出去問阿姐發生咩事..佢就同我講唔知咩事跳制...跟住我就一句彈埋去,

我現在真係比你地搞到我準備跳制..岩岩上到黎入房唔夠20秒,就冇哂電..佢就立即係我面前打比佢地老闆,甘我番入房同姐姐講不如轉場.

姐姐話冇問題..甘我出番房同阿姐講當我地冇上過去啦..退番錢比我地算..阿姐話冇問題..佢老闆一直係電話教佢點樣搵個電箱o拍番個制..

但阿姐不停話唔知電箱係邊..唔敢亂搞d制.甘我當時就叫阿姐比個電話我同佢老闆傾..佢老闆同我講左個電箱位置果時,我本身都要望左好耐,

但由於果個位本身都幾暗同埋有好很多野係前面,完全係遮哂電箱甘制..成個場又冇冷氣..電箱果個位又好很焗.阿姐就係我後面嘈q住哂.

不停問我搵到未..問我識唔識搞..不如叫佢老闆快d番黎仲好.. 跟住我就忍唔住同佢講句.你收聲得唔很得,我現在幫你搞緊.你就嘈很住哂

電箱前面又甘很多野係到..你唔很幫手搬開d野都唔緊要.唔好係我後面嘈很住哂好唔好....彈開小小比我拎x開個熱水壺先啦..企係到阻x住哂..

跟住我先記得手上既電話係未收線...全程比佢老闆聽到..當我搬開左個熱水壺,仲有枕頭同被之後..我再用電話照一照..我就確認左個總制係邊.

跟住隨手一o拍,甘就成個場有番電...之後我就同佢老闆講搞掂左..跟住我比番個電話阿姐既時候,我就話.明明係我客人,我都要幫你做野..仲要我

比左tips你..今次真係唔知係你好彩定係我黑仔..跟住阿姐就笑住不停話唔該哂..多謝哂果d說話..當我番到房果時,姐姐話我岩岩好衰.話我鬧阿

姐..唔可以甘百厭....跟住我一路除衫一路答佢,阿姐又唔係你,我緊係唔會百厭啦..之後我就入左沖涼房自己沖涼先..佢就繼續睇電視..

當我沖完之後就到佢沖..我對電視冇興趣,所以我熄左佢..當姐姐沖完涼出到黎就叫我開番電視..我心諗,呢700趺硬(600係姐姐既費用,80 2hrs爆

房錢 20比阿姐tips )拿拿聲過左呢兩個鐘算.. 當佢訓左上床果時..佢就開始百厭..佢用手扯開左我條毛巾之後.就立門叭上黎我個人到由上面開

始進攻.跟住佢進攻到我下面果時..佢好乖巧甘吹奏,佢再用條利好仔細甘奶我袋底..佢又啜蛋蛋..佢至小吹左成10分鐘以上.我心諗,你唔係諗住

吹爆我,玩宿數呀....甘我就問佢,吹左甘耐唔累咩...佢就答我.唔累..話我好硬好好玩.. 跟住吹多一陣就主動比個大車牌我..我就用手摔下佢妹妹.

本身我係想用下面係佢妹妹門口磨下..挑佢機既..磨左幾下之後.佢就坐落黎..當時我仲未帶套..但既然已經入左,甘就由佢啦...佢既叫聲唔做作..

對我黎講佢又唔係西隨...每一下佢都入到最盡.掂哂佢頂..之後換左幾個post..當我係上面果時問佢如果射既話射係邊..佢答我冇所謂....

甘我就加速開始進入最後衝刺...當我完事果時..佢攬得我好實..抖左一陣佢又開始手多多..叫我沖一沖身.. 我沖完之後又到佢...

佢出黎果時就好似痴女上身..不停吹.到我進入作戰狀態果時..佢立即又想坐爆我..佢話唔信坐我唔爆wo..最後佢認輸..我地都係轉左好多次post

我都開始覺得累,打算放棄果時.佢竟然唔比我停.佢再做多次主動係上面.跟住我唯有用最懶果招狗仔式作第二q既完結....我完事後佢成個人都震

哂..我就問佢有冇事..我洗唔洗打999幫佢call白車..之後我就忍唔住笑左出黎..隔左一陣,佢震完就一齊沖涼啦..之後就甘岩我老細打黎話冇帶公

司門匙.叫我立即番公司幫佢開門..佢係公司門口等我..姐姐聽到我要早走果時,佢有d好似唔想我走甘..甘我就同佢講下次再搵佢啦..點知出面忽

然落大雨..姐姐就話唔係呀麻甘我點算呀.. 我就同佢講,間房仲有幾個字.你係到等陣睇陣電視先啦..好快就停雨架啦..之後佢用左懷疑既眼神望

住我,我就叫佢信我..因為我中學果時學過下..之後佢半信半疑甘話叫我記住下次要搵佢..甘我答佢好就出房既門口..我落到樓下行番出大街上的

士果時,雨都已經開始停...隔多一陣姐姐就send個WTS比我.話我真係冇講錯..真係好快停雨...我就用左個笑既公仔回覆..

直到今日..佢又wts我.問我係唔係忘記左佢(心諗..甘快想我搵佢.唔係冇客成甘呀) 之後我答佢冇唔記得佢..

佢就覆我 如果我有朋友有需要既話,可以搵佢..佢亦都有好多朋友.. 我就答佢 你認為我唔會再搵你?還是你唔想再比我搵你?

之後佢答我 I Want Meet u again  only u (當我睇到呢兩句之後,雖然我笑一笑.但我心入面已經知道佢講得好假)

我應該都會番食.如果有師兄係有興趣想交換姐姐既聯絡方法.可以留PM比我..但我講明,以上既內容絕對屬實.假如有師兄試過

之後同我講既內容係唔相符..我都冇計...我寫包膠係想同大家分享..如果覺得呢份包膠係垃圾既.請尊重本人,唔岩睇就唔好睇.

唔好做小朋友既行為..尊重別人..別人才會尊重你..謝

評分

查看全部評分

初級會員

師兄,可否給我contact....my v7 id is jackybgs
回復 支持 0 反對 1

初級會員

WOW 正呀
俾佢既V7我得唔得呀
回復 支持 反對

高級會員

師兄交換
回復 支持 反對

高級會員

通常我都係寫得好簡單
回復 支持 反對

中級會員