香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: fung2615
打印 上一主題 下一主題

[新手問題專區]

初級會員

回復 26# bb1270

城城0K

初級會員

新金田10號囡囡邊位師兄試過?

初級會員

回復 10# fung2615
個人覺得新金田環境吾错囡囡都幾好

初級會員

各位師兄好,本人不是香港居民,請問能到香港指壓消費嗎?消費是否需要香港身份證?有機會真想當一把師兄。

版主

各位師兄好,本人不是香港居民,請問能到香港指壓消費嗎?消費是否需要香港身份證?有機會真想當一把師兄。 ...
sunnyk 發表於 2014-11-25 23:24

條件好簡單,只要你是成年人,滿18歲便可以了。

初級會員

鳯 城 芳 芳

初級會員

小弟未試過上指壓
第一次有咩要留意?
想知有冇d 隱藏收費 ? 例如個post 寫 $390 就一定係?
安全套是否免費提供?
仲有出2q 係唔係間間都可以?
小弟想聽日去試下.. 上去用不用booking ... 定walk in 就可以?
Thank you all

中級會員

小弟未試過上指壓
第一次有咩要留意?
想知有冇d 隱藏收費 ? 例如個post 寫 $390 就一定係?
安全套是否免費 ...
al43 發表於 2014-12-31 01:16

去同一間場諗定多一、兩個後備選擇, 萬一首選冇返或做緊嘢都有次選第三選
如果冇心水, 通常都會係輪牌俾囡囡你睇
基本上佢哋個價錢已經係包埋房錢, 唔會有其他額外收費
間場係會有埋安全套提供, 當然閣下亦可自備某些出名牌子dom dom, 純粹個人喜好
大部份場都係標榜限時任做, 唔限出幾多Q
如果你有指定心水囡囡可以先打上去做BOOKING, 某些場多人搵的囡囡walk in上去好多時唔會有機會試到

初級會員

请教师兄,指压场选囡囡的那个贴没看懂。就知道是带一个个的给客人看,一般能看到几次啊?担心看到的都不顺心。

中級會員

请教师兄,指压场选囡囡的那个贴没看懂。就知道是带一个个的给客人看,一般能看到几次啊?担心看到的都不顺 ...
ks326 發表於 2015-1-8 06:02

其實沒有規定能看多少個囡囡, 通常看三、四個左右
如果有特別要求例如要一些高挑、大波、皮膚白等等, 可先通知職員, 他們會盡配合帶給客人看