香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: fung2615
打印 上一主題 下一主題

[新手問題專區]

初級會員

新手有野問

第一次玩指壓,想問邊間好呢,我想試下早餐價,有d好似好平,先$300,咁早餐又係咪可以做多一q 嫁?同埋邊間d囡囡會比較玩得d呢,諗住星期六出發,求高人指點!!
回復 支持 0 反對 1

第一次玩指壓,想問邊間好呢,我想試下早餐價,有d好似好平,先$300,咁早餐又係咪可以做多一q 嫁?同埋邊間 ...
bookerfa 發表於 2014-2-13 20:56

師兄你好,

我已將你發表的主題合併到此專區, 某幾間指壓場設有早餐特價優惠客人
不論是早餐還是其餘正價時段, 都是可以限時任做的
每一間場都會有不同類型囡囡, 師兄可以留意下報告或者到每個指壓場主題信箱查問

中級會員

指壓流程

有新手玩家對指壓嘅流程同玩法都唔係太清楚,有見及此,所以就有發表呢個指壓流程嘅主題構思。

去到指壓場會先由 keeper 帶你入去俾間房你等候,同一時間會問你 “今日有冇咩心水 ?” 或者 “有冇相熟囡囡 ?” 如果你有心水目標知道佢哋個名 / 號碼的話,你可以同 keeper 講想睇邊位囡囡,如果你直接開名的話,keeper 通常會問你有冇試過嗰位囡囡,原因是大部份指壓場囡囡都是輪牌制方式睇鐘,如果之前未試過只係想睇吓的話,就即所謂 “開名點睇”,佢哋下一次輪牌睇鐘的位置係需要從最後再排過。而如果係之前有試過嗰位囡囡的話,就會俗稱 "mark 單",咁佢哋下一次輪牌睇鐘的位置就唔會有變動。
如果係冇心水的話,間場就會以輪牌方式帶囡囡俾客人睇。為了公平起見囡囡可以有睇鐘的權利,就算客人指定想搵某類型 例如要有相頭、大波、高挑等等,如果冇開名,都會係輪牌咁俾客人睇,如果睇唔啱當然可以彈再睇,睇啱先做。如果睇咗好多位後都係覺得唔啱心水想走,可以同 keeper / 鐘房講句唔好意思睇唔啱下次先再嚟。
無論係輪牌定開名點睇,每一次都只會係睇一位囡囡,睇唔啱先會再帶另一位囡囡嚟。

而家大部份指壓場都係三味場 提供服務包括吹簫、毒龍鑽、做愛。指壓有別於一樓一,主要着重服務質素,而且可以限時任做。唔似一樓一咁快餐方式,吹爆咗、搞嘢時出咗就要沖涼走人。
流程大致上都係揀啱囡囡入房,之後除衫沖涼,囡囡會同你做 BM 水中蕭,上床錫背 做毒龍鑽 吹蕭 做愛,如果以上某啲服務認為唔需要的話,可以同囡囡講唔使做,而吹蕭係會環保吹 (除非係客人指定想戴套吹又或囡囡覺得客人小弟弟有異樣先會戴套),但三味場做愛時就要戴套。
如果做完一次仲有時間剩餘想再做多一次或者一開始就已經諗住要做一次以上,可以同囡囡溝通下,覺得一次就夠的話亦可以同囡囡一齊休息下吹下水傾偈或者囡囡會主動同你按摩背、手同腳,最少唔使趕頭趕命,當然客人有權做完後提早離開。

假設間場係 45 分鐘為例,當聽到第一次鐘響 / 拍門聲即表示仲剩下 5 分鐘時間俾客人準備涼沖着衫,如果再聽到第二次即表示已夠 45 分鐘要出房。若果真係過咗時間,囡囡又着好衫的話 可以先叫囡囡出房,而客人就可以遲一點先出房,等間場知道唔係要加鐘。

埋單時鐘房通常會問下客人囡囡招呼,如果客人提早出房的話,鐘房更加會着緊係咪囡囡招呼服務出問題。

一樓一嘅囡囡年齡相頭、身材係會比指壓好,但服務質數就肯定指壓優勝,而且可以限時任做 唔會趕頭趕命做完就要即走。指壓囡囡年齡通常 2X ~ 3X 左右,30 嗰啲嚟講算後生,間中都會出現啲 2X 囡囡。
而家有幾間指壓場仲有早餐及宵夜特惠價,比正價時段平,但囡囡服務同時間係不變,所以好抵玩!

初級會員

哪家指壓小姐身材好漂亮?

而且很乾淨,不想得到奇怪的病~~
想開始計畫去比較乾淨衛生的店~~

中級會員

而且很乾淨,不想得到奇怪的病~~
想開始計畫去比較乾淨衛生的店~~ ...
kiki.72 發表於 2014-4-4 02:15

沒有 100% 能夠保證,戴套安全性行為 將風險減到最低

初級會員

加鐘問題…

請問加鐘點計

初級會員

睇你係咩時段上去啦,早餐特價時段如果個場係300元45分,咁你加鐘如果重係特價時段其間咁都係比多300多45分

正價時段上去就390元45分再加鐘比多390元多45分鐘,另外有個別場所有半個鍾加,詳情可以先向鐘房查詢

請問加鐘點計
snake77104 發表於 2014-4-27 02:26

不同場所有不同計法, 詳情請到各場所信箱查問

初級會員

初哥一問

想去指壓玩.請問有什麼要注意呢?

初級會員

仲有邊間好玩同埋多靚女.收費如何試完本人會出報告.請各位大大推介一下..謝謝