香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 5552|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

喺佐敦道巧遇野蠻公主~嵐嵐

初級會員

尋日喺佐敦道巧遇公主,公主推住架手推車,架車装滿好多零食,於是行到公主面前~同公主打聲招呼,問公主去邊?公主答~去公司~我咪問~妳唔喺放假咩?公主話,我返工前都會買定D零食及飲品先至正式返工~平時想搵公主又夹唔到時間,於是問公主,可唔可以今日陪陪我?公主話,我未到返工時間喺唔會做野住~我左哀右哀公主都唔同意~於是我同公主講,今日工作無順~又無地方去~我加妳4粒鐘妳陪陪我如何?公主見我加姖4粒鐘,於是同意咗陪我,仲叫我幫姖推貨tin~一路行,一路幫公主推貨~估唔到,公主都幾唔客氣,當咗我喺姖工人tin,差唔多就嚟行到怡記附近,公主又叫我陪姖行附近既百街超市,喺咁買買買,買咗兩大車零食,我叫公主唔好再買啦,我無力推返你公司囉~公主話我,一個大男人,少少野都攞唔到,仲話我算咩男人囉~話時話,我咁大個仔都未曾試過推咁多野架~今次算喺嘗試到公主的野蠻喇買咗兩大車零食,我推既喺超級市場既嗰架大車,推到我扯蝦,公主推既喺自己既細小小一車,好唔容易先推到怡春苑樓下,仆街,奶野喇,原嚟地下要行樓梯一層我咪問公主?點上吖?公主回答;你是男人,呢D野仲駛問我?今次我真喺做咗野蠻公主既搬貨工人喇,公主一D都無當我喺客人,豪唔客氣咁駛我搬野~我硬頭皮,搬,搬,搬~好唔容易先搬到公主專房~公主就立即同姖公司講,四粒鐘~我搬完咁多貨上嚟,已經攰到啫啫都唔識硬了。
公主叫我Honey你自己去沖涼,我擺好D貨先,點都好喇,鬼叫我哀求公主陪咩~
喺我沖涼既少許時間,公主仲煮咗一大碗餃子比我食,仲嗌我食哂佢,食唔哂要罚錢我又硬咗肚皮撑咗落肚~食哂一大碗餃子,隻西都唔駛屌喇,飽到瞓喺床度瞓咗著tin~一直瞓到個鐘响,公主叫醒我到鐘喇到鐘喇,仲問我,做過D咩嚟架~點解會咁攰?我咪死要面子話,可能近排返工太攰~其實我真正攰既原因喺拜公主所賜
今次我真喺要話下公主先得~求下你,唔好比野我哋食喇,食飽咗點吊呢?

2萬

3萬

高級元老

開四粒鐘訓教,好野!
正在組織五眼聯盟互惠互利
回復 支持 反對

中級會員

因住比公主鬧鬼你。
回復 支持 反對

初級會員

好文章,作多啲俾大家娛樂下。
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼
回復 支持 反對

初級會員

師兄一定係富二代
回復 支持 反對

版主

我要提一提樓主,呢度係比各會員分享賽後食女報告,樓主同女女點樣 shopping,可能其他人唔會感興趣。
咖啡。。等一個人
回復 支持 反對

初級會員

W先生 發表於 2016-5-31 12:34
我要提一提樓主,呢度係比各會員分享賽後食女報告,樓主同女女點樣 shopping,可能其他人唔會感興趣。 ...

偉哥哥,呢篇神文應該好多人想睇
回復 支持 反對

版主

80hg 發表於 2016-5-31 12:41
偉哥哥,呢篇神文應該好多人想睇

80兄,只係溫馨提示嗟,個帖完完整整喺度,有興趣嘅會員仲可以睇。
咖啡。。等一個人
回復 支持 反對

初級會員

佢都係食女 不過係食女整既餃子仲要1600蚊 豪丫
回復 支持 反對

初級會員

樓主真神人也, 今曰拜讀神文, 獲益良多, 特此拜謝 !
单嫖独赌
回復 支持 反對