香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 23028|回復: 51
打印 上一主題 下一主題

點都諗唔到賓賓可以咁好玩

初級會員

有時我好想走去鵝頸橋底俾錢阿婆打小人, 打L柒打到姓薛呢兩父子仆街殘廢, 我做租務算係有資歷, 諗唔到世上有咁柒碌廢柴都做到租務總經理, 平時齋講9UP吹到識飛, 查實對租務識L條春, 低IQ無EQ淨係識加租趕客, 搶領功餓狗搶屎, 爭卸膊快過龜縮, 闔家剷唔死都無L柒用, 返到租務處好多時都係HEA做, 有時間都玩下交友APPS, 近呢半年來我有發現, 身邊好多朋友無再返大陸玩, 放假都係留港食賓賓, 玩交友APPS (BADOO呀...SKOUT呀...) 睇住有好多賓賓私做, 朋友俾料條女佢叫Analyn食過幾好玩, 聯繫過程同我上次我食印印 (http://www.hk148forum.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=213105) 差唔多, 留言SAY HI好快有回應, 我就話...SEX IS THE MOST WONDERFUL, BEAUTIFUL THING THAT MAN & WOMAN CAN SHARE, 咁條女佢問返我...WHEN YOU OK TO GO TO MOTEL ? 講返起條女佢29歲, 望落後生又無乜住家賓賓FEEL, 瘦身形細波起碼唔係腩肉橫生, 可以玩兩小時開價$800...

ROSTER星期日我要返租務處, 早走半小時鎖門收工, 趕住約出到去佐敦MTR, 上到時租房, 一開始諗住吹水溝通下, 唔知條女佢係熱情還是性急, 即刻叫我...HUG & KISS, 上到床抱住邊脫邊車, 洗身時跪住我正面, 條女佢話...I LOVE JUST TOUCHING YOUR COCK, IT FEELS INCREDIBLE...跟住一啖啖就含L住水簫, CHOK CHOK下個頭發出...嗯...嗯...聲, 我叫住OK咁都無停, 好似點都要含L爆我, 查實我係腳軟軟想洗完就上床, ANYWAY無男人唔中意俾女含L咁含, 好快就口爆1Q射到條女佢條舌面上...

上返床我搾波啜LIN頭, 條女佢含L含完幫我帶上套套, 自動自覺扮狗女插L住呀...插L住呀...我諗多數賓賓都真係好淫賤, 中意用個屎忽挑逗男人, 而且有種奴性, 中意俾男人由後面UN屌, 起初用急勁, 中途轉九淺一深, 條女佢似乎好受落, 好快高潮到, 全身震住咁話...YOU MAKE ME SO FUCKING MAD...我唔理得咁多, 腦海中只係想起姓薛呢兩父子工作能力低, 品格修養又差, DKLM死賤L仆街咁都可以有高薪厚職, 越諗越唔忿氣, 發泄落條女佢肉體上, 拖到床側邊反轉身, 推起兩腳可以UN屌到好深入, 望住條女佢呢個HI HI樣, 情不自禁就車落去, 跟住我話...I LOVE YOU BABY...條女佢更容易動情, 平時一樓一叫G係無咁好FEEL, 連我都忍唔住...呵...呵...叫出來, 射都射L得特別暢快, 條女佢好玩得, 我覺得可以繼續聯繫落去.......
.

高級會員

吊,師兄你個陣又話唔玩賓賓,寫出來又要獨食
回復 支持 反對

中級會員

可以pm小弟we7
回復 支持 反對

初級會員

Ching,pm 我,pla
回復 支持 反對

初級會員

求pm
回復 支持 反對

中級會員

妳就好師兄有賓賓食!
回復 支持 反對

初級會員

800 2hrs ....玩貴左
通常頂盡開500 2hrs
回復 支持 反對

初級會員

求pm
回復 支持 反對

初級會員

多謝 ching 分享~ 可否分享聯絡?
回復 支持 反對

初級會員

多謝師兄分享, 請PM我
回復 支持 反對