香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 48608|回復: 59

以後去一樓一發泄都唔想返食印印

初級會員

我講過我係做租務處, 咁多年食唔飽又餓唔死, 最L仆街係姓薛呢兩父子正係廢柴經理, 老薛聞到棺材香仍然唔肯退休, 細薛純靠父蔭上位無料扮四條, 查實呢兩父子同樣貪功卸膊一流, 對下屬無理取鬧, 一講起有上司咁死賤格就好L爆怒, 睬佢老X懶得COLD CALL搵客. 聽朋友講點樣食到賓賓呀...印印呀...咁我大半年前上BADOO網, 搵到條女佢叫NHEYLA, 想返起第一次都覺得自己好L柒, 條女佢肯Q&A真係好俾面, 知道條女佢讀到U GRAD, 來港一年晌普通居屋家庭做印傭, 我自問好NICE亦無種族歧視, 條女佢對我態度唔錯. 話題慢慢轉到講PHONE SEX, 約條女佢放假出街, 問題係ROSTER星期日我都要返租務處, 惟有提早半小時收工離開趕住去佐敦, 條女佢承認俾我幅相係有PS過, 少少肥查實差唔遠, 最難得對我咁坦白.

當晚去 "大快活" 食飯, 我排隊俾完錢, 由等位到捧餐都係條女佢服侍, 回想起當年我亦係咁樣服侍女友, 諗返起都少少感觸. 食完飯我提議開房, 問條女佢有無SP, 答話起初一個係印巴佬但好L粗暴, 後來一個係已婚港男但無FFEL, 每次2小時收$800. 一入到房大家車住上床攬到實, 除晒衫搾波啜LIN頭, 同時間互摸對方下體, 手指插住入洞已經濕晒, 問條女佢洗唔洗身, 答話IT'S UP TO YOU, 我帶上套套後即刻插呀插...插呀插...可能條女佢長時間無俾男人插過, 對性呢方面好L有需要, 全程表現得好L狂野, 做完1Q好似唔夠喉又問我...CAN YOU FUCK ME TWICE.

大家KEEP住呢段關係兩個多月, 條女佢BOSS限定星期日放假都要10點前返屋企, 時間短促咁大家好L有性需要, 好多時連做2Q. 最想講第一次打真軍, 洗完大家抱住上到床, 車來車往正當最興奮個時, 點知條女佢搾L住我碌硬炮, CHOK CHOK下係咁磨住陰唇, 咁我挺直腰一頂向上就插L住入洞, 條女佢亦無SAY NO推開我, 聽住條女佢叫...YOU'RE SO FUCKING DEEP...似乎都好受落, 自從女友分手後, 就算平時我去叫G, 無試過咁L直接有快感, 我話...LET ME CUM INSIDE...射L晒入去...呵...好舒服, 做完1Q趕住去洗身, 洗得兩洗又硬L起, 晌廁所再做1Q完事.

起初係想多個SP純發泄, 逐漸我越來越投入呢段關係, 如果條女佢BOSS到期唔續約, 我真係唔介意俾錢請條女佢做印傭, 可以照顧我老母, 我就趁半夜拖條女佢入房係咁屌, 我覺得呢個諗法係L好正, 但只係兩個多月, 到後來我都無再搵條女佢, 大家會問點解呢 ? 查實條女佢同我講過, 好多印印平時無性生活好DRY, 唔想食自己, 條女佢就話介紹我俾幾個同鄉出來玩, 甚至約埋3P都可以囉...聽完咁講我係有少少HURT, 突然覺得晌條女佢心目中, 原來我只係一隻鴨無分別, 當係假狗棒隨便借俾人玩, 條女佢有得HAPPY完又有錢收, 真係唔L夠膽同朋友講.......

評分

查看全部評分

.

高級會員

出來玩,講感情受傷只會係你

高級會員

比佢微信我

高級會員

師兄比佢聯絡方法我

初級會員

師兄想要佢聯絡方法

初級會員

can pm her wechat to me?

初級會員

師兄想要佢聯絡方法

初級會員

樓主你自己諗多咗唶。

初級會員

C兄,pm我

初級會員

ching, 講真出得黎玩, 大家預左. 唔通真係做人世咩. 小弟都吊過幾件賓賓. 佢地真係好大食. 鑊鑊都起碼要 3q ... 其實有時各有所需啫.