香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: W先生
打印 上一主題 下一主題

[指壓同淫會] 從新裝修,再度營業。。。

初級會員

回復  W先生

對我黎講,鐘房中肯老實既介紹真係首要,
肥就吾好同我講"小小肉地",
胸正常size就吾好同我講" ...
gp7528 發表於 2014-8-12 18:41

Very agree with your point. Some details is very subjective like face good look or not, different people different feeling.

初級會員

賣花讚花香無話唔理解,我多數會為既定描述之上打個八折,正所為無寄望就無失望,有時反而會喜出望外添。 ...
W先生 發表於 2014-8-13 10:33

This is also one of the nice method to let you feel better.

初級會員

有時唔好誤會鐘房問你女女招呼得唔得係門面說話,佢哋真係想知到事實架,因為女女有時會跌鐘好緊要,佢哋 ...
W先生 發表於 2014-8-13 10:40

As I know Tung Tung in Prince Edward have this thinking but other shop don't know.

初級會員

賣花讚花香無話唔理解,我多數會為既定描述之上打個八折,正所為無寄望就無失望,有時反而會喜出望外添。 ...
W先生 發表於 2014-8-13 10:33

吾會倒自己米尼樣我當然都理解啦,各行各界都會係甘樣.....
但小弟覺得做生意最緊要中肯老實,根本吾會每一個囡囡都掂(即係又吾會個個都吾掂),
意思係等於去街市買送,今日邊種菜靚/咩魚靚,你就推介比我,一定做到回頭客,
吾好為左要將銷量低吾太好既去貨而過份出口術,
小弟真係希望雙方都交個心出黎

所以如果落到去你同我講今日無咩紅牌返工又無新女,其他就麻麻....
見你甘老實我一埸黎到通常都會比個面照食,當上次或下次有好野拉埋補數

初級會員

有時唔好誤會鐘房問你女女招呼得唔得係門面說話,佢哋真係想知到事實架,因為女女有時會跌鐘好緊要,佢哋 ...
W先生 發表於 2014-8-13 10:40

哈,可能我見慣左服務性行業好多講野都太行貨公式化,
先至會有尼種感覺/想法.....
不過其實有時都可以從問者的語氣態度睇得出佢係吾係用心想拎意見

初級會員

100%支持!

初級會員

今日出糧,身痕,去左x多x, 第一次去,同鐘房哥哥話要細粒,
介紹左我9x號,樣一般,走肥,目測30中,第一次去指壓係坐
係度沖涼,不過好似充得太仔細,到床上可以用野獸來形容,
好似小狗甘錫全身,爽!!吹功不是大師級,然後先女上,狗仔式,
男上,沖一沖,因為太耐無做,再來round2, 出野剛夠鐘, lucky!!!!
80 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

初級會員

今日出糧,身痕,去左x多x, 第一次去,同鐘房哥哥話要細粒,
介紹左我9x號,樣一般,走肥,目測30中,第一 ...
新力軍人 發表於 2014-8-14 05:11

食得開心未好囉!

初級會員

哈,可能我見慣左服務性行業好多講野都太行貨公式化,
先至會有尼種感覺/想法.....
不過其實有時都可以從問 ...
gp7528 發表於 2014-8-13 18:12

其實上去都知大部份囡囡係乜野年齡, 好似W話齋, 5好期望太大或有驚喜!

版主

介紹左我9x號,樣一般,走肥,目測30中,第一 ...
新力軍人 發表於 2014-8-14 05:11

多謝軍人師兄的分享
話時話,果張洗車凳真係未坐過,女女話要洗得乾乾淨淨,一定要坐喺度洗先得。
咖啡。。等一個人