香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 23544|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

真係吊7你班係sauna的吸血鬼..有報應嫁.

中級會員

昨晚去了18..model仍是那幾個..之後要了個台式2xx..對波好大..問經理是否好野...之吾以對..說放心"我同囡囡講聲..service 好d" ..之後上床做body...嘩好撚硬..(吾係我細佬)..係佢對波...假撚到吾假..無怪囡囡..只係連我呢個熟客都比經理出賣..可能因為現在生意吾好.....囡囡serive 都ok.....係18多年真係玩到假波多過真波...完事之後想走..(還有3分鐘才夠鐘)..囡囡求我吾好走..因為公司會罰500元, 300元..我話如果客人同上面講明要走都要扣錢?她說是..仲有係公司每10日同你計一次..吾會當時話比你知要罰錢...佢話有時罰都吾知罰幾時..呢間公司真係無良..生意吾好係囡囡身上攞錢...阿麥..你咁樣cap水...真係無陰公..saunad 龜公經理..真係正pk..特別18..吋過撚..你地係d 囡囡身上攞著數..一定有報應..自己老婆..個女身上....

講真..囡囡出賣肉體..你公司已經分大半..ok fine..囡囡見工時知道ok..但係有d brother都知...每個月仲要囡囡比幾百買制服..吊那星..果d制服咪又係佢地公司有關..攞上大陸做1百都吾洗..又係搵d 囡ban 7..set 頭又要比幾百.(不論你係吾係公司set)..連睇醫生都同d醫療所"甲埋"..因為有回佣金..指定去邊間睇..一張醫生紙2百(只係張醫生紙).. 我地一獲model比$19++, 而model自己都係得800收...真係吊7你班係sauna的吸血鬼..有報應嫁.

初級會員

推薦
我都有4一5年無過澳門玩女,樓主講既說話香港當年都這樣_ 敲榨取女女金錢。
回復 支持 0 反對 2

初級會員

推薦
我都有5年半未去過澳門咯

初級會員

推薦
完全認同師兄說法﹐無良公司。

初級會員

Medal No.3

推薦
a sad story......cry...
TZ2

中級會員

Medal No.2Medal No.8e13a25a27

推薦
所以咪攪撚到高質既女都唔會過馬交囉,我已經有6,7年無過去玩,以我有限認知,重有經紀個條數要找

重要都幾撚多錢,一個正常女女,要還都要用頭一個月錢先還到,我講既係有質個D喎,所以咪攪,到而家

小左女肯過去,因為佢地唔過馬交搵得可能重多,以前豬海個邊係專培訓D女既,不過價錢只係平過馬交

個度係跳板,D 女有番咁上下功夫都態度(我只既係馬交行個套)先會放落馬交既,不過我都無入番呢D

地方太耐啦,可能講既野已經跟唔上大家,我只係無事吹兩句

初級會員

推薦
好一個人吃人既世界
80 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

中級會員

推薦
thanks

初級會員

推薦
Sorry, my friends, this is a man eating man's world. We have to leave with it from the min. you came to this world, we already have to face different kinds of suckers and vampires. We all knew about this, but nothing we can do !

高級會員

Medal No.5Medal No.6a27

推薦