香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: TOM308308
打印 上一主題 下一主題

關於援交女TINA

初級會員

TOM308308 兄   

157512兄    佢話我地係狗,錦佢又係乜野?

初級會員

[quote]原帖由 tina2009 於 2009-3-27 23:56 發表

dog dog make friend!!!Congraduation [/quote]

狗同狗做朋友?
雞同雞做朋友?
鴨同鴨做朋友?
請問雞同鴨可以做朋友?
你又同乜野做朋友?

中級會員

Medal No.1Medal No.7medal_di

TOM308308 兄!! 真的 i don't know la~~~~~~

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

呢條 天拿水 ...佢 夠勇氣 用佢 自己先識睇嘅 "英文" 係咁寫
真係 夠晒 娛樂性 ..........   

初級會員

我要

Call me:13178803057,約好來港找你

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 tina2009 於 2009-3-27 23:56 發表

dog dog make friend!!!Congraduation

係 congratulation 呀 , 天拿水 ...你 收檔啦 , 你愈係度撐, 你就愈出醜啦 ,
男扮囡 你正一廢柴扮大屌   

中級會員

Medal No.1Medal No.7medal_di

DAME 兄~~~

1萬

元老

原帖由 tina2009 於 2009-4-29 22:25 發表

See!Congrauation!

天拿水 ...... 睇吓你寫果個字 解釋係乜  .... 係無呢個字呀
你 英文 屎 就呢度係人都知 ...但你 懶 到出汁, 屎你就 查字典啦 ..
不過 你唔懶 又點會 讀書唔成 中,英文 都 屎呢

很抱歉,找不到你查詢的資料!
"congrauation"     相關搜尋:  網頁 |  知識
Sorry, no results were found in this item.

嗱~~~ 教吓你 英交嘞, 天拿水, 男扮女, 英交屎, 中交差 ...唔知醜 唔份衰
你好 有娛樂性呀 天拿水 ......

n.
1. 祝賀,慶賀[U][P][(+on/upon)]
Congratulations on your happy marriage!
祝賀你喜結良緣!
2. 祝賀詞[P][(+on/upon)]

"congratulation"     相關搜尋:  網頁 |  知識

初級會員

原帖由 tina2009 於 2009-4-11 21:17 發表

狗同狗做朋友?
雞同雞做朋友?
鴨同鴨做朋友?
請問雞同 you have already said in your second line er,shit idlot...You are a dog,not a chicken so even I am chicken that cannot  become friend la big s ...

我吾知你係乜野妖魔鬼怪,你禁串無人會同你做朋友,連畜牲禽獸都吾鍾意你,可能冷血既無人性既例外啦!依道禁多人祗有你禁串,一開口就鬧人,仲用粗口屌人老母,一D教養都無,畜牲禽獸都有父母吾通你無父無母禁可憐!
你係爛仔黑社會呀,佢地都吾會禁野蠻隋便鬧人.
如果你吾係什種就吾好再搞怪異創作,真係睇得好辛苦,你禁得閒不如學嗄中文啦.

1萬

元老

原帖由 tina2009 於 2009-5-7 23:34 發表

See!I
dlot is idlot!!Because you before said you know english!Then i need to prove you are find dictionary for bark to everyone know!This formula work!!!!!!!!!This word is not big dill!U said it ag ...

你字都串錯呀 ...男扮女 嘅 妖怪