香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: brianto
打印 上一主題 下一主題

外傭姐姐分享

初級會員

c兄,pm我

初級會員

裝了wechat但搖極都冇?

初級會員

無聊無野做之簡易教學:
Step 1:安裝Badoo( 外傭多用佢,你想用wechat搵就慢慢啦師兄)
Step 2:搵合心水嘅,之後pm等覆 (Example:hihi, want to make new friends, got wechat/wtsapp?)
Step 3:如果覆左,直接問wechat/wtsapp 傾
Step 4:吹一陣水之後直接問(你懂的),我通常就吹想搵sp,之後10個11個都會話有錢就得
Step 5:傾價錢,約時間(99% 都六日)地點(通常公價就300-500 1Q,800-1000 2Q,hotel錢你出或者屋企都得,套就睇你習慣)

後記,純粹得閒想分享心得,當然有其他方法,價錢有可能唔準,最緊要係師兄們出去玩得開心,自己就平貴都玩過,咩類型都叫做一戰過,的實係幾好玩,近期愛上dup骨而且番工忙應該會愈來愈少上嚟,各位再有依個topic嘅問題不妨留得,到我上水時可能會再幫到你!

初級會員

thanks ching !

初級會員

Believe me or not, I have a lot! PM me yours to see if they are also mine. Hehe......

初級會員

tg86 發表於 2014-11-9 02:52
我有兩三個姐姐分享,不過大多係環保而且好Q大食,~PM 我

ching, can u pm me or add me wechat bongngng

初級會員

我有幾個印尼姐姐交換,留wechat

初級會員

可以俾我嗎

初級會員

你有冇得交換先

初級會員

我都有兩個賓賓同印印