香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 5408|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

深圳 港都休閑會所 - ARDEN SAUNA CENTER

初級會員

場所:  深圳 港都休閑會所 - ARDEN SAUNA CENTER
地址:  羅湖區迎春路12號海聯大廈三樓(金色時代夜總會旁/眼科醫院對面/國貿地鐵北站)
電話:  0755-2518 0264 香港熱線6559 0556
交通:  各大口岸有免???接送/?司机13632758451 李司机1348080764   
營業時間:  24小時營業  
收費: 港式推油208元/4?鐘(包代支,免小?)(含二?大堂?目) 零晨12:00後入埸消費三人同行一人免鐘費,四人同行一人免單
優惠:  全???7折优惠
評分:  技師 89分 環境 79分 服務 85分
全新雅?休?、全新??优惠、?境舒适.?你一?优雅、??的??空?
免??目:啤酒、自?餐、?料、生果、香?、公仔面、美容
睇?某位師兄出報告:

睇?個廣告又好似幾吸引 , 就隻身出發. 10月28日 時間在12時30分開始出發...............

1時30分就到?深圳,諗住搭的士去,找極都找唔到, 便 慢步前去迎春路,沿途都俾唔少人拉住

100元按摩,靚妹仔,沿途不斷推介..好不辛苦才可擺脫這班人....大約行?10分鐘到便到?樓下

因第一次來...望極都望唔到個招牌...入到大廈都要出番來睇清楚個地址,應該唔會錯啦..

咁Q有個港都休閑的服務員走出來,就叫她帶我上去....上到去大鬥都幾開揚..

跟住就入?沖涼房,地方大致都一樣,無咩特別,拿拿臨沖完涼出去坐?,個大堂唔算大

得30張按摩椅,我就求其找個位坐,見到有幾個靚妹,諗住叫佢地按...點知來?個男按摩師

算啦..按腳姐....但又按得幾好喎,我俾20元小費.....好.入房啦.個部長叫鄧英幾好波?...

只腳肥?少少,先帶?##號來,唔係我杯茶...彈....再來%%號幾好即入..........

我初次到所以唔知點做,咪叫佢我做咩好, 佢 手 指指叫我訓底,背脊向天, OK 照做

PART 1 手骨麻麻, 好似好輕力喎, 幾經辛苦 ? 到 PART 11 , 諗 住 大把?玩啦

首先除衫 按?5分鐘到 . 再除衭 啦 , 正 ? 來 吧 , 跟 住 感覺 PATPAT開始輕輕咁掃

正..跟住袋袋.股位,捧捧,來來回回咁掃,開始有D感覺啦.轉身..捧捧對住小妮子....

我正想脫去佢上衣, 點知話唔得, 有冇攪錯. 再進攻佢下面.點知??條單車衭. 點攪???/

咪同佢講不如開大啦, 點知話這裹只得三種選擇 ,1.泰式2.中式3.港式...咁我選港式啦

快快開波啦...點知佢話港式都係打飛機咋,到呢個時候真係一塊天鵝肉飛走?

好....唯一解決辨法,大力?佢個波出?氣先...唔夠3分鐘就KO?...................

攪哂所有手尾後再影幾張相交代?算.....全程總數:178+20 TIP =200大元打大飛機

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.3Medal No.7Medal No.9medal_cc2e14medal_dig5n43

好過冇  

中級會員

Medal No.8Medal No.9Medal No.10

not bad

初級會員

Tks...........