香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3671|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

终于尝试了一楼一

初級會員

前几天去了香港,去之前已做功课,上了148网站把喜欢的都记录下来,方便上去按钟,不过真系货不对版,网站上睇又白又大,点知开门见到年龄大,个样差别仲大,马上就唔去马了,好不容易稳到个食得吓,文化差异几大,距个度话净出火200,全套300,净出火原来系打飞机,我仲以为做一次,舒筋以为系推油,原来只系随便按按,我个次就系舒筋加全套400,距就随便同我按按,跟住做了,咩服务都冇,距自己都话哩D系咁,唔系桑拿...加上仲要系带套吹,我问做多次又点计,距话又300,我话:哦,问吓者...不过148网站PS技术真系好,我心霖都系内地好,我指系叫鸡方面,其它食住都系香港好...

中級會員

師兄 淨出火解作打飛機沒有錯
一樓一囡囡流動性很大,會唔會該位囡囡係替工呢

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

前几天去了香港,去之前已做功课,上了148网站把喜欢的都记录下来,方便上去按钟,不过真系货不对版,网站上睇又 ...
okok226 發表於 2014-3-27 13:46

師兄, 你尼D唔係叫做功課呀, 你只係抄低D囡嘅地址, 好駛你去揾嘢食啫, 做功課係看看其他師兄嘅賽後報告, 再看看条囡啱唔啱你心水, 然後你先去食嘢嘛, 咪唔會咁易踩屎囉, 現在你盲踪踪咁上去揾食, 緊係踩屎多過食飯啦, 師兄