香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2019|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

淡水都有前列腺玩

初級會員

潮流興玩前列腺,早兩年得田貝嘉x城有得玩,而家深圳吾少正骨邪骨埸都攪呢家野,但估唔到殺到淡水都整呢家嘢早幾日係淡水玩完SN過理夜,第二日起身腰酸骨痛,諗住落深圳正骨推吓油鬆一鬆啦,跟住食完嘢諗住搭車走,經過中X酒店時見有個牌寫住保健推油108,跟住同個FD諗一舊水又唔係貴不如試一試,睇吓掂唔掂都好,

上到去問清楚108蚊全身推油唔使加一唔使簽小費,ok無問題部長帶入房,間房有獨立廁所有濕蒸房間幾大係舊少少,尚算唔錯,跟住換好衫等咗一陣,技師入嚟全身運動衫完全正骨Feel個隻,技師樣一般唔係靚但又末去到豬扒個Level,撗掂心諗係正骨所以都無咩要求,所以都冇換人,

技師入嚟第一Part先按嚇背然後落油推背,跟住個技師問我推唔推屎忽,我緊話推啦,然後即克除我絛庫,我當時赤條條咁對住佢,然後佢好細心咁由背脊推到屎忽,間唔中又R你袋袋掃吓你C眼,又按吓你條前列腺,跟住叫你轉身推心口同肚,又R吓Lin頭,然後又推大腿拫,中間又推我細佬幾嘢,跟住技師問推唔推出嚟,我就話你整多兩嘢佢都出啦,佢就停咗手改為主攻袋袋同會陰,攪咗兩個字到,見我頂唔順,就幫我打出嚟,當時真係爽到爆呀,

出干淨之後,技師叫我冲身,沖完出嚟繼續幫我按腳,全程100分鐘無呃鐘,技師手勢無論正骨或邪骨個Part都好掂,而且又冇R小費,比起深圳啲骨埸服務真係超哂班,價錢又平一個價兩種享受相信我以後都可以絕跡係深圳啲骨埸囉!

初級會員

係唔係中惠呀,講明D啦,去錯就大件事啦