香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2616|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

情迷富豪韓國妹

初級會員

想分亨下前兩年的事跡..... 都是一種回憶.

在05年聖誕前跟個兄弟去金沙玩下, 因為他條女去左澳門, 是他在常平玩時認識的(都是CP LionCLub的女)
咁我就話...你有女...我未沒有女lo r~~ 她那條女我都見過好幾次.萛是朋友吧.哈哈..
她帶了一姐妹來. 嘩,她姐妹叫Amy....對野幾okay,但樣就雞格點  她們都要兩天後才找房及上班(去中國城返工)
咁我地一行人下午食完野..就去金沙玩兩手啦... 我就好唔鍾意去玩的...所以在場內只是食野飲野咁.同呀Amy玩下大小..同Amy全冇身體接觸.
呀, 他的運氣幾好wow. 用一千元 拿走兩萬元..(玩左四個多小時,人都累死) 跟住同兩條女去食野....
在澳門街要食好野..周圍都有, 我就有我澳門的朋友帶我去左一間食 黃金蝦 的小店...嘩正到.$60兩隻大蝦..我叫左三碟才收 手!!!
好正. Amy 成日都好怕羞咁..好少同我講野..不過都係. 我完全不太喜歡這類型 ..真的太chicken. 之後食完野未去新口那邊的酒吧坐下飲下野.
去到.Amy同我開始坐得近一點..有講下野咁啦. 因我認為今晚都係要食條...咁ga女  真係好唔nike ...
不過坐的士回酒店時...她拖著我的手...噢~~好大呀@@  真係好想返去玩下...呵呵
回到酒店我同個friend兩間房(當然係兩間雙人房啦)不過一返到去Amy 去左我個friend間房唔入我間房..我小呀
之後我就叫我個friend跟手問問條女..我比錢啦... 我個friend條女走來同我講話 $2000 人地不是飯盒來架.是人來架.叫我不要想著FOC...我立時 ZxyXyyyxxzzooOoozzxxyyy

最攪笑,係我個friend條女那天是 M到   不能攪!!!! 所以我地兩條仔出左去玩.. 咁我地又唔知..我地叫的士司機這附近有什麼好玩的??
因我地住在主教山上的一間酒店. 所以出去都幾遠架. 去到一個叫 咩富豪Sauna 他說有韓式..有日式..有韓國妹日本妹鬼妹.... 人一世物一世緊要試下架啦..
之後車到我地去到停車場 有私家Life上的...呵呵

一上到去...因我地沒有去換衣沒有去到沖涼.好似好攪笑咁..
一坐底.. 經理問我地想要咩野..我地話要看看吧..
之後就叫女出來...我話唔洗去金魚缸咩?? 嘩 ..... 咁大個仔真係未試過咁多女係妳面前................呵呵
經理 先介紹... .由左面第一批開始去到右面.. 這邊是   國內Model, 國內著通, 韓國, 日本, Russian, Vietnam, 還有台灣及新加坡tim........ .
我同個friend 都一齊選了 韓國的 入去..但當中有個國內model 女女 我都望左好耐..都好想要架, 她好可愛同好正的. 她走時係咁 "咪我" 好似好奇怪我唔選她.
我同一個叫Mansi的韓國女女入去房了.........她好正 好細小..但波都okay....她今年 才 21歲~~~~~~~~~~

中級會員

Medal No.2

good!good!!
Robben61