香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: W先生
打印 上一主題 下一主題

大波囡囡同好區

中級會員

Medal No.1Medal No.3Medal No.10

姖個屎忽仲好大TIM   

以下尼件对奶大得嚟仲好結實TIM, 正一波大籮大:lites ...
肥佬 發表於 2013-8-17 15:47

呢個我都想試, 如果有師兄試咗, 請出番個包膠參考下 .
http://www.miss148.com/girl.php?GID=4097

初級會員

衰公, 你化咗灰禾刀記得你   

你做MUD冷毛哪哪改名牙, 莫非你10仔個大名穿9咗煲, 畀你老虎 ...
肥佬 發表於 2013-8-21 10:30

肥佬師兄,我本來到係用舊網名10靈丹登記,不過唔記得咗密碼,又唔記得用邊個E貓,所以改咗名啫

初級會員

http://www.miss148.com/girl.php?GID=4031

呢個Apple睇網相都好大,唔知有冇邊位師兄有報告呢?

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

史袋包
jerso 發表於 2013-8-21 12:03

吖......JERSO兄你刀識佢尼個花朵, 好嘢BOR :148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

呢個我都想試, 如果有師兄試咗, 請出番個包膠參考下 .
licky 發表於 2013-8-21 18:40

如果你係要認真DUP GA, 姖OK 0架, 因禾見姖D手指有少少変変哋形, 你最好入閘前講明係要齋DUP果隻

如果你諗住係玩全套GA, 姖會係拱椅"鍊"幾嘢就除3畀你屌, OK......係拱多, C-HING

1萬

2萬

9萬

版主

肥佬師兄,我本來到係用舊網名10靈丹登記,不過唔記得咗密碼,又唔記得用邊個E貓,所以改咗名啫 ...
大滾特滾 發表於 2013-8-22 03:49

抵9你屎LA, 好日刀唔嚟喊禾

1萬

2萬

9萬

版主

呢個Apple睇網相都好大,唔知有冇邊位師兄有報告呢?
大滾特滾 發表於 2013-8-22 03:51

屎袋包, 尼件仲冷大過你果件牙, 你冇改錯花朵, 拾吓拾吓拱欖样

http://www.miss148.com/girl.php?GID=10059

中級會員

Medal No.1Medal No.3Medal No.10

如果你係要認真DUP GA, 姖OK 0架, 因禾見姖D手指有少少変変哋形, 你最好入閘前講明係要齋DUP果隻 ...
肥佬 發表於 2013-8-23 09:12

多謝肥佬兄, 試完會出包膠

3萬

4萬

高級元老

Medal No.5Medal No.6medal_cc1e14e21kkk

吖......JERSO兄你刀識佢尼個花朵, 好嘢BOR     ...
肥佬 發表於 2013-8-23 09:03

如果冇記錯, 佢果劑係荃灣波波
除冷左褲都要著番走人

初級會員

如果冇記錯, 佢果劑係荃灣波波  
除冷左褲都要著番走人   ...
jerso 發表於 2013-8-23 14:49

師兄你好!我未食過荃灣,我諗你同肥佬師兄所講嘅,係另一位師兄吧!

But anyway,高興認識你!