香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: W先生
打印 上一主題 下一主題

[新張]【風花說月區】

初級會員

柴兄,指壓同淫會已經喺呢到開張喇。
W先生 發表於 2013-12-6 00:35

都巧嘅, rider兄係個邊巧難有咩作為, 因為指壓專區都係哂 148 & 11台, 搬番來這邊係正確的, 十仆十仆

初級會員

小牛兄,同新女第一次見面,我無刻意考車牌。
W先生 發表於 2013-12-6 00:38

收到

初級會員

141 已经沦落到写狗广告天地,不看沒損失。
孖七 發表於 2013-12-6 02:29

一由黑社會接手, 141台的作風就變哂, 只會向錢看, 吾再理會職業操手的問題   特別係 hotel 區, 以前 d report 幾鬼勁, e + 就真係該燴囉

初級會員

我又嚟報到。

版主

我又嚟報到。
blomqvist 發表於 2013-12-7 02:45

多謝支持

初級會員

W先生,本人提議開二欄大家認為指壓最靚女的女女,最靚波的女女,我認為男人第一既感覺好緊要。

初級會員

W先生,本人提議開二欄大家認為指壓最靚女的女女,最靚波的女女,我認為男人第一既感覺好緊要。

版主

W先生,本人提議開二欄大家認為指壓最靚女的女女,最靚波的女女,我認為男人第一既感覺好緊要。 ...
T先生 發表於 2014-1-9 09:28

T先生,
非常多謝你的提議,如果師兄覺得這等議題大家有興趣討論,T先生可自行開帖討論,風花雪月,顧名思義係大家可在這裡討論任何風月話題,毫無阻礙,暢所欲言。
咖啡。。等一個人

初級會員

都巧嘅, rider兄係個邊巧難有咩作為, 因為指壓專區都係哂 148 & 11台, 搬番來這邊係正確的, 十仆十仆 :vi ...
小小牛 發表於 2013-12-6 10:01

小牛兄, 4台指壓同淫會被打壓, 相信商業利益大前題, 招指壓廣告無人吼,
又唔想你地免費宣傳, 咪玩針對!但內裡討論師兄玩家為主, 如閣下小牛兄、
柴兄、midstar、80hg、箭神、chun904等等......  而11台人氣熱鬧非常,
似刻意營造, 會員失驚無神出來, 已經一二星會員?搵唔到之前回貼, 因冇得搜尋!
而會員又似有系統編排, 定期換人推post?最難頂"無謂人"表面互相尊重, 稱兄道弟,
實質有意無意抬己踏人, 凸顯自己地位, 左右朝政, 連對本版主w先生說話也寸嘴,
但w先生有厚道, 一笑置之, 報告真假難以確定, 有會員出A場為主, 但成日走去其他信箱,
問這個那個?最後報告仍然未見, 當然可說他A為主場?有時爭論更無中生有, 疑幻似真!
表面本台人氣不及11台, 但可見到w先生身在其位, 盡量低調, 避免軒涉是非, 利益衝突,
或者版主不想步11台後塵, 得個表面, 而給大家一個真正發表討論的平台, 兄弟同淫吹吹水......

評分

查看全部評分

版主

小牛兄, 4台指壓同淫會被打壓, 相信商業利益大前題, 招指壓廣告無人吼,
又唔想你地免費宣傳, 咪玩針對! ...
tuoi 發表於 2014-1-13 12:48

toui 兄睇野好透徹。