香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: Dane
打印 上一主題 下一主題

給肥佬遲來的包交 (5) ... 金輪 16/F "蘋果"

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

\\

Lalala ~laa   你都話 你講番D歷史過我知,     仲唔係你同X光 ...
Dane 發表於 2012-12-27 06:57

你講牙 禾掂刀冇掂冷過姖牙, 姖D历史, 係SSP GA人刀G LA, (係你唔G )姖係NAM CHEONG ST企街企咗幾年, 禾有乜唔9 G JET, 禾洗邦嚫姖, 不過E+姖可能釘9咗LOR, 姖就係你邦嚫過姖冇耐, D人見姖係AD D相度, 見姖塊西好冷多粒粒, 話姖唔G係咪LICK西咗嘢, 冇耐姖承認係患咗愛滋, 跟住就消失咗踪影LOR

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

話時話 ....  點解唔見晒  Dunk仔 , 水哥 ,  ..... tiger仔 , ball仔  
成班  ...
Dane 發表於 2012-12-27 07:00

其他果D C-HING可能告魯歸田刀唔定LOR, BALL仔仲係148台, 仲做咗超級版主TIM, 不過佢少蒲头JET, DANEAIR兄, 係我隻拱GA死老鬼仲係度浮浮吓JET

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

你講牙 禾掂刀冇掂冷過姖牙, 姖D历史, 係SSP GA人刀G LA, (係你唔G )姖係NAM CHEONG ST企街企 ...
肥佬 發表於 2012-12-28 11:44

嘩 .... . 好在我當日 ...  走頭咋   

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

其他果D C-HING可能告魯歸田刀唔定LOR, BALL仔仲係148台, 仲做咗超級版主TIM, 不過佢少蒲头JET, DANEAIR ...
肥佬 發表於 2012-12-28 11:49

我都好 冷懶 ...  又唔係成日上嚟 , 有時又唔出聲   ..........   不調[呢排女友out town ,
我成日 偷野食 ...... ...  

禁止訪問

QQ

禁止訪問

QQ

1萬

元老

丹仔你未訓?我係波仔,不過多個普通會員號,方便同人鬧交,唔使比人屈話用版主權力壓人! ...
波哥哥 發表於 2012-12-30 01:59

你貼咗呢文 ... 就係人見到都知你係super版主 啦 .
你真係 ball仔 .... 做咩呀  依家仲玩 鬧交   ...   留番D時間屌西 把啦   

禁止訪問

QQ

1萬

2萬

9萬

版主

嘩 ....   . 好在我當日 ...  走頭咋     ...
Dane 發表於 2012-12-30 01:48

吓.........唔係卦 你食完SIN走係化, 丹仔

1萬

2萬

9萬

版主

肥師伯,丹仔搵我牙?

乜冇哂哂d舊人姐。早幾個月肥佬個老友都回歸啦!不過又唔見左喇! ...
波哥哥 發表於 2012-12-30 01:57

唔揾你, 你就唔蒲头GA, 洗唔洗禾喊驚你SIN蒲头吖, BALL兄

早幾個月禾BIN個老友回歸牙 禾唔見GA