香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 17615|回復: 95
打印 上一主題 下一主題

給肥佬遲來的包交 (5) ... 金輪 16/F "蘋果"

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

那天 同friend食完 Lunch , 諗起自己圈起 "金輪" 有3件想食
都係16/F   " YOYO // 莎莎 //  蘋果 "   都係(睇相) 多毛 . ...  去到樓下, 嘩, 好冷多人 .. 唔係我
呢D 食飽搵西屌嘅人 .. 而係d 大陸男女嚟入住賓館嘅 人仕 .... 上到16/F 樓,  成班有男有女,
有老有少 企冷晒係度 ... 搵賓館, 搞到我都鬼咁唔好意恩 ... 一眼見到, 前面有個NO. F5 ...
F5係莎莎 喎 ... 睇相個西好多毛 .. 垂低頭衝過去 , 瞄一瞄, 仲係覺得班人好冷好奇咁 駐足望實我
我按咗 F5鐘仔 成30秒 都無人應 .. 門口又無掛 {做緊野// 休息} 牌 ... 不過就係無人應
我心諗唔通我太早 (果時係唔夠 14:00 } 跟住發現原來 再埋面仲有F2 ( 蘋果} 轉身走過去按 F2
"" 屌"" 又無人應 .. 諗住按多次就走人 .... 今次, 聽到有d聲 ... 等咗一陣, 有一個長頭髮,
較高挑女仔 ... 着住件長到PATPAT嘅 透明睡衣, T-BACK 嚟開門, 完全擺明未瞓醒
我問係唔係未開工 ??  條女話 .. OK, 入嚟啦 .... 入到去, 間房好大, 以1樓1嚟講係好大
都好乾淨. /////  條囡話 佢要洗面等~等 , 我話 ..慢慢嚟 我唔趕架 ..... 條囡搞咗20分鐘
出番嚟 ... 見佢無化妝果樣唔算靚 (又唔係做老婆, 對我嚟講唔樣衰就得啦) 但順眼 ...
不過身形好FIT 對奶形幾正  ..... 好多毛毛 ....
蘋果 話  收工玩到好早 ... 所以未瞓醒 唔好意思, 我話 本來去咗 F5 不過 咁 ~咁~咁 嚟咗 F2
好意外 ..佢同我講 莎莎 年紀大過佢DD ,不過OK 架 ... 我睇蘋果似 20+ 佢話30哩
跟住 蘋果話 "嚟啦 ~啜啜哩 "  ... 我叫佢欏柚向埋嚟 ....  跟住佢開始食棍 ... 小弟見到隻多毛蟹就忍唔住,
奶落去 ... 蘋果好和順, 無詐型 ...  我對自己忍耐力好冷有信心, 估唔到個衰妹都好勁, 我條脷係咁係佢隻
蟹度番飛, 直至條脷係佢陰核包皮上撥弄先開始感覺到佢有DD反應  ...  我再出埋 中二指 捽磨佢硬晒嘅小豆,
佢卒之頂唔住 ..  發出DD 呻吟聲 ...  條囡肉緊咁奶我個春袋, ... 最後要捍番轉個身, 唔俾我逗弄,
佢擰轉咗身之後 .  見佢個樣醒晒.淫淫咁望住我話 . . 你個龜頭好似隻 "大蘑菇" 跟住係咁啜啜我龜頭嘅冠溝,
條囡真係好冷投入 ...  我望住佢好冷ENJOY咁一手揸住我碌鳩, 一隻手搓我春袋, 用口用脷含啜我龜頭
真係好冷爽 ....  我叫佢,  上嚟哩 ....  佢HOLD住我我碌鳩, 好慢咁坐落嚟 ... 淨係進入咗個龜頭就停住,
噢 少咗D水 ..有D緊嘅感覺. 佢唐咗一陣, 吸口氣又進入咗一截, 又停一停, 又磨咗一陣, 最後食晒條大根
我睇住佢個樣, 佢好冷冧,  我都覺得我同我碌鳩好撚HIGH .... UN~UN咗一陣, 條囡軟冷咗瞓低, 我係上面
玩咗一陣 "半邊鵝脾" ... 我覺得玩得好好FEEL ... 用最簡單嘅POST . 再將佢成個人攬到實一實,
一路奶佢條頸, 耳珠 ... 咀佢塊面 ... 不停抽插,  .. 條囡忍唔住 車過嚟, 我接到實一實, 磨晒脷,
佢咀唇有D冰凍 .. 我知佢已經進入狀態 ......  攬到佢實一實, 大大力好結實咁抽插 ..... 我知佢到咗,
大家都嚟得好舒暢 ....... 這是我2012年內叫雞記錄中 射得最冷爽嘅一次

如果BROTHER 一定要我講, 我老實說句, 樣唔標青, 佢同我做個時仲無化妝, 普普通通,
AGE 20++ ~30 //  假波, 但型OK 亦都俾你揸 // 身珍 好FIT, 無腩 //  多毛下陰無味 //  態度OOKK

初級會員

THX.Sounds  good to me.

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

那天 同friend食完 Lunch , 諗起自己圈起 "金輪" 有3件想食  
都係16/F   " YO ...
Dane 發表於 2012-12-23 13:29

賀喜丹仔年尾食DO餐好GA火鷄餐, 丹仔, 你好冷嘢 :148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:

F5室我以前去過, 單位入便好賊細, 真係兩步就由床口行DO去冲凉房

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

賀喜丹仔年尾食DO餐好GA火鷄餐, 丹仔, 你好冷嘢     ...
肥佬 發表於 2012-12-23 17:01

肥佬 /.. .....  咁你好講吓, F5 莎莎  掂唔掂 啦   

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

肥佬 /.. .....  咁你好講吓, F5 莎莎  掂唔掂 啦    ...
Dane 發表於 2012-12-24 23:01

我都話以前LOR, 以前果個刀唔係莎莎嚟

1萬

1萬

元老

條脷係佢陰核包皮上撥弄..........有冇漏蟹汁?

1萬

元老

我都話以前LOR, 以前果個刀唔係莎莎嚟
肥佬 發表於 2012-12-25 13:28

咁叫咩 .... 先得架   ....  係唔係你嘅 X光 呀

1萬

2萬

9萬

版主

咁叫咩 .... 先得架   ....  係唔係你嘅 X光 呀     ...
Dane 發表於 2012-12-25 23:50

乜冷禾GA X光牙, 好似係你GA WOR, 果時你屌完姖返嚟係會館瓜瓜嘈, 話踩9咗屎, 禾仲講姖D历史畀你知, 点知仲畀你話禾唔早D爆响口TIM

妖........禾屌過冇一千刀有九百個囡, BIN記得拱冷多D囡囡名JET, 禾只係記得果度地方好賊細之MA, (係地方細, 唔係塊西細牙吓, 咪會冷錯意TIM牙你)

1萬

元老

乜冷禾GA X光牙, 好似係你GA WOR, 果時你屌完姖返嚟係會館瓜瓜嘈, 話踩9咗屎, 禾仲講姖D历史畀你知, 点知 ...
肥佬 發表於 2012-12-26 22:09
\\

Lalala ~laa   你都話 你講番D歷史過我知,   仲唔係你同X光有D屎 ... .

1萬

元老

話時話 ....  點解唔見晒  Dunk仔 , 水哥 ,  ..... tiger仔 , ball仔
成班 唔冷見晒嘅   .... 係唔係有新地方 , 我唔知呀