香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 6119|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

三沙一水

初級會員

仲記得小弟04,05年同幾個同事一齊去三沙一水遊山玩水,玩到沉船,唔係沉條女而係個個禮拜五放工都要去過先安樂,食過既女不下三十,街女k女倉女o靚妹乜都試過,連個雞頭都friend埋,有新女到即刻打電話落黎香港叫我地放工立即上去,等我地食完先俾條女開工,當同佢打響頭炮

但係無幾耐嚴打一鑊勁之後,條街無哂女,連幾個熟既雞頭都走埋,性苦悶到仆街,轉移一路向西,service唔掂,多女又如何?趕頭趕命,攪野之前連涼都唔想沖個下先大鑊,唔知上手老襟攪過乜野架ma

有無兄弟知道而家沙咀咩環境?仲有無女?有時好想上去懷念下以前紙醉金迷既日子,不過好怕去到無哂女白行,家陣人仔車費都貴...

初級會員

你玩得咁勁,可以帶下小弟嗎?如何留個聯繫,下次約埋一起玩呀

初級會員

你玩得咁勁,可以帶下小弟嗎?如何留個聯繫,下次約埋一起玩呀
133133133 發表於 2012-10-13 18:34

邊係丫,都已經係n年前既事啦,幾個損友轉工之後無再見,加上三沙一水俾上面打到散哂,已經好多年無去啦,仲記得以前萬囡空巷既場面,一行入去,幾條女埋黎派波餅,渣波都渣到手軟架

初級會員

而家[人仔]貴過港銀咁多,有時想想不如留港消費好過囉。

1萬

1萬

元老

開心就得

初級會員

而家物價漲!沙咀,走地都3舊人仔啦

1萬

1萬

元老

玩過,開心過就好啦

初級會員

thanks, but where is the LC?