香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3485|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

馬交G Cup女神好波獻給你

初級會員

男人對豪乳天生有情意結,但凡見到豪乳尤物,大多不期然會出現生理反應。小弟亦都唔例外,每當我遇到超級波霸,都一定愛不釋手,唔玩足兩鑊都唔會收手。今次我專程過澳門,去會一會特別駐守某夜場既G奶娘子軍,結果當然冇令我失望,仲盡興而歸添。

早前澳門帝×迷城夜總會,推出日本女優到訪港澳既活動,搞到一眾男士無不被兩位火辣女優搞到慾火焚身,勢要係夜場尋找呢類G奶女神既發洩慾火。係澳門八通天既我,最近收到風,呢間場會乘住日本AV G奶女神訪澳既哄動勢頭,推出一班G奶娘子軍為男士們下火降溫。我聽到之後,就即刻拉埋爛仔洋陪我過海尋歡,當真一秒都不能等!

波濤胸湧

係出發之前,我已經知道會有一班G Cup人馬等緊我,令我愈諗愈興奮,係船上已經忍唔住偷笑左無數次,令不少乘客對我投以古怪既目光,但當我一諗到陣間將會見到難得一見既震撼場面,就即刻將其他人鄙視既目光統統拋諸腦後。

一落船,我同爛仔洋連飯都懶得食,就即刻打的過去帝×迷城,親身感受G奶娘子軍既震撼力。入到去,我地透過金魚缸睇到一大班PR群情「胸」湧咁對住我既微笑,差D開心到連口水都流埋出黎。

場內成班PR既心口,都好似掛住一對五號Size足球咁,加埋Deep V低胸晚裝,果種震撼力,立時令我出現生埋反應,好在其他人睇唔到,否則真係千年道行一朝喪。入到房內,相熟經理問我有乜喜好,我見到成班G奶娘子軍咁惹火,梗係要Mark佢地入房驗貨啦。

經理做事果然夠效率,唔夠一陣,成班G奶娘子軍就浩浩蕩蕩咁入晒黎畀我地揀。放眼望去,個個PR都夠晒Cup數,當佢地向我鞠躬打招呼果陣,心口兩個肉球搖吓搖吓,真係令我暈得一陣陣。爛仔洋就揀左佢既心頭好,而我就揀左曉曉呢位乳牛服侍我。我望住曉曉個心口唔夠十秒,已經按捺不住向佢進襲,而佢亦好識做咁と住我雙手,任我魚肉。唔得喇,再係咁玩法一定出事,於是我即刻撇低兄弟,帶住曉曉上酒店房Happy去也。

觸犯手球

曉曉好順得人,一入到酒店房,佢見我咁鬼急色,立刻三扒兩撥咁脫去身上既衣物,再順手幫我解除束縛,然後服侍我洗白白。面對住曉曉胸前果對咁堅挺既球形物體,我又點守得到規矩唔掂佢地,係佢服侍我沖涼既時候,我已經忍唔住犯左多次手球,不過曉曉係一個好大方既球證,所以冇畀牌我。

就係我犯手球犯個不亦樂乎之際,曉曉突然間烏低身,隨後一陣溫暖既快感慢慢湧至腦髓。原來曉曉係一位運動健將,佢果一對五號波不但可以陪我玩手球,仲識得用黎推鉛球,佢以「鐵柱磨針」既方式不斷向前推進,令我既快感不斷上升,再係咁落去,容乜易畀佢KO我架。

為左重奪主導權,我決定反客為主,一手將曉曉拉起身,再將佢面向地と落地面,然後黎個人力手推車。當我係度默默耕耘既時候,曉曉果一對肉球亦不斷跌蕩,呈現出極度養眼既視覺效果,令我愈推愈落力。係曉曉既淫聲鼓勵下,加埋佢對G奶足球既視覺威力,好快就令我到達快樂既頂端,將全數精華盡情發洩出黎。事後,曉曉為我細心清潔身體,然後再送我上床休息,呢D咁優質既服務態度認真抵讚,等我回一回氣,再黎一Q先得!

中級會員

Medal No.1

A photo of the G-Cup would have been perfect!