香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3564|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

浴花巧施鉸剪腳 男人出閘即脫腳

中級會員

我自問係夜場「精」戰多年,同無數女仔交過手,最鍾意都係D長腳囡囡,事關擁有一雙修長美腿既靚女,一著起短裙仔,前院同後庭即時春光無限引死人,齋睇視覺上已經令人「慾」罷不能,同佢地玩埋推車仔,更加會慾火焚身。今次出戰馬交,就畀我遇到一位長腿姐姐,果招色慾鉸剪腳,更加為我帶黎前所未有既快感,絕對不枉此行。

仲有成個禮拜先到聖誕節,但我個心一早就諗住度假,仲邊有心機返工吖?不過諗還諗,工作都一樣要做,但我就乘住工作之便,係尋日過馬交公幹既時候,趁機偷跳,去左打×1浴室度沖番個靚涼,順便dup埋個邪骨,預先享受假期前既極樂。

長腿誘惑

講明係偷跳,梗係愈快愈好啦!所以我一離開客戶間公司,就立刻打的趕往打×1浴室。當我入到去,望一望個金魚缸,嘩!一班貌美如花既靚女浴花,已經企晒係入面等候我既寵幸,而我既小弟弟係望到呢個咁誘人既場面之後,亦隨即「起頭」敬禮。經過一輪挑選,我終於揀中雨雨呢個可人兒。佢外表有D似我中學果陣個夢中情人葉蘊儀,令我望落好有親切感,加上佢藏著超短裙內既一對修長美腿,當堂令我食指大動,立即點名要佢入房服侍我。

我係房內等左一陣,雨雨就笑笑口咁入黎。佢份人好Nice,一坐低就請我食小籠包,等我一嘗口舌之樂。食完包就梗係要開始入正題啦,雨雨見我係佢雙腿上不斷來回撫摸,知道我係一位愛腿之人,立即自告奮勇跳番Part舞畀我睇。只見佢係我面前不斷做出各種誘人動作,雙手仲有意無意咁將短裙掀起,裙下既黑三角係我眼前不斷乍隱乍現,登時令我慾火飆升,忍唔住要向佢作出攻擊。

攻陷巢穴

我立即將雨雨捉上床,主動出擊攻陷佢。我以九秒九既速度,將佢身上既衣物脫去,隨即就向佢既山頭重鎮進發,我派出靈蛇探路,係雨雨既山頭緩緩前進,而靈蛇經過之處,則留下一條綿延既水路。靈蛇既每一下前進,令雨雨敏感既身軀微微輕顫,仲令佢禁不住發出絲絲淫叫。雨雨發出既淫聲浪叫,令我立時血氣上湧,正當我打算將佢落床展開第二輪進攻,雨雨就突然彎身,雙手扶住梳妝檯,示意要我長驅直進。面對呢個咁美妙既誘人曲線,我立時將我既吸管,放入佢既菊花叢中吸取花蜜。為左能夠快D品嘗到甜美既花蜜,我不斷加速採蜜,而雨雨則畀我搞到面紅耳熱,快要到達最高峰既極樂境界。

與此同時,我既快感亦不斷攀升,就係我將要進入仙境之時,雨雨突然將我推向床邊,使出佢既絕招「色慾鉸剪腳」,企圖借力將我夾爆。但係佢忘左我並非等閒之輩,我輕輕一擰,就將佢成個人翻轉,然後繼續進攻。係經過一輪搶攻後,我成功將雨雨擺平,仲同佢雙雙攜手攀越高峰,到達極樂世界。

初級會員

大波妺妺阿叔收到

中級會員

Medal No.2

undefined undefined 哈哈哈哈哈哈.........................................
Robben61