香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 6679|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

我叫采兒

初級會員

大家好我叫采兒!今年18歲,我身材都唔錯嫁,我都幾靚既,有好多人都話我好似葉旋。我身材有5呎8吋高108磅,三圍35C-22-33,我本身一個大學生。而我本身好鍾意著吊帶背心同迷你裙,而我去開學果日就著一件半透明白色既低胸既衫,裡面就著左冇帶既黑色胸圍,我本身都幾豪放,成日都會玩下一夜情,但係就好少玩一女多男,
呢次我就係咁鍾意左玩一女多男。而家我差唔多要只少要四個男仔一齊搞我,我先得到高潮。

大家都知大學生既生活都比較開放,我果間就係最開放果間,聽講成日有幾個男仔同女玩玩下竟然會公然抽水,仲有好多學生係學校宿舍搞野,同係更衣室同禮堂打野戰。而我今年係第一年入黎,所以逃唔過玩迎新既節目。咁我去開學日就去玩迎新節目,我一去度學校個禮堂,見到好少人,今年個情況好特別,就係男多女小,係咁既情況我諗我地d女仔都凶多吉少。

迎新日我去度果HALL度見到佢地班舊生個個都冇著上衫同褲,只係有條低褲,個日大約只係有十男仔,得我一個女,所以我就成眾矢之的了,但係我見到舊生中有一個女仔係度。
當日佢地一見到我就同我講而家玩新生”妳係唔係新黎嫁,我答佢係”咁之後佢地班人就大膽起來,佢地一黎就伸手係我條裙入面,仲想除我條低褲。我嚇左一跳,即刻叫”唔好呀”。佢地班人聽到反而仲興奮,佢地班人十幾隻手不停咁蹉我下面,搞到我好濕。當時我上身亦不停咁比d手係咁渣,我每次佢地撩到有個位,我都會特別舒服,成個人震一震,跟住佢地班人就想除左我條低褲。跟住我發覺我後面有D野好硬係度磨下磨下,呢個時候佢地班人除左條低褲,我第一次親眼見到咁多條扯起既陽具,佢地叫我用口含同其中一個男仔條野,隻手就摸另外兩條仔條野,於是我就幫佢地三個。係我口果條野好熱好硬,我含左一陣,後面班人就不停咁渣我,突然條野係我個口入面抽搐幾下,白色既精液不斷從龜頭射出來,搞到我成口都係。好熱,但係我隻手仲要幫其他兩條仔係咁卒,卒之果兩條仔忍唔住咁就射左d精係我塊面度。

之後佢地就將我剝光豬,佢地話好想插入去,其實我都濕晒,但係我話”我唔想比咁多人搞,而且佢地又無準備condom,所以我唔被你地插”。但係佢地同我講”我地個個都想插妳。”突然間有一個女仔係我身邊出現,我知佢係同我一間房仲係我既師姐叫詠欣,佢又係一個好靚既女仔,好似吳文忻,我估佢三圍有35D-24-35,佢好成熟斯文,佢果日只著一件黑色低V吊帶,成對乳溝露晒出黎,佢件衫好似無著甘,佢對腳又幼又長,應該有41-42吋,我睇到都覺得真係好好sexy。

原本佢地班男仔話搞我,點知詠欣出聲話玩到咁就算囉唔好再玩,點知佢地就好狼咁開始搞詠欣,佢地除左褲露出好多條野出黎夾住詠欣,詠欣就已經比佢地除晒衫,對波真係好大好正,佢地一個係前面要詠欣幫佢地含,另一個就抓佢對波,另一個就係後面錫佢,佢用手指係咁撩佢個西,佢條腰仲好配合咁郁。同時,詠欣兩隻手分別蹉並中兩個男仔條野,好快就硬晒,我諗有成17-18CM長!!!雖然我都見過唔少男仔既賓周,但係呢兩條係我見既特別大。跟住詠欣就訓低左,其中一個男仔條野就係對波都度玩乳交。佢用對波夾住條野係中間一出一入,詠欣對波咁白一定好滑,好多人睇到都覺得好HIGH,好多人隻手忍唔住自摸,條仔越磋越快,詠欣用好鬼淫既眼神望住佢,又成日問佢舒唔舒服AR,想射就射LA,終於條仔忍唔住射左出黎,射到成對波都係,D精射緊果陣詠欣仲話好正啊。佢用手好滿足咁摸自己身上的精,跟住就用口幫另外幾條仔含。佢首先佢用佢隻手係甘”R”個春袋,我聽到佢話”你流精呀”跟住就含住條野, 但係太長含唔晒,一路越含越快,含到條野開始抽搐。然後用條手搞佢個屎眼,個男仔條野即刻爽到抽搐幾下。我以為佢射,但原來唔係,詠欣係突登甘樣吊佢癮。跟住又再含過,今次好快就射,全部射係口入面。

呢個時侯其他男仔又想搞我。我見詠欣比佢地唔帶套咁搞,我就好自然咁比其他男仔搞。跟住有兩個男仔一個錫我耳仔,一個錫我個胸,詠欣就過黎幫佢地攻擊我,詠欣不停咁攻我陰核,仲用手指係入面撩。可能女人最清楚女人,我覺得好HIGH仲好過扑野,我竟然好主動甘同佢地打車輪,仲用手不斷卒佢地條野,真係大條到隻手包唔晒。詠欣就繼續搞我個西,我覺得下面好似想爆咁。突然唔知邊個用手指卒我屎眼,我個西西即刻係咁抽搐,成個人都震晒,成半分鍾,我竟然射左少少陰精出黎,第一次享受性高潮。

佢地笑淫淫咁望住我,我訓左係度,其中一個男仔係我上面,條野係咁係我個西出面撩來撩去,搞到我好想要。我竟然主動用手分開個西,比佢插個龜頭入黎,即刻感覺到佢好鬼粗。條野入多少少,一半左右,停左係度,又唔郁又咩都唔做,搞到我想HIGH又HIGH唔到,都唔知點算,只係識得好嗲咁呻吟,唔通要我同佢地講叫佢插我啦,大力D UN我咩。跟住佢又攬住我,一路錫我,一路話采兒你好鬼窄啊,好正啊”。我不知不覺地攬實佢,仲好主動咁同佢打車輪。佢見到我條腰有D郁來郁去,就放我對腳上佢博頭度,條野一下插到盡!!嘩!!當堂到晒頂,我成個人緊晒,直情標眼水,都唔知係痛定爽。佢開始UN,UN幾下就會有一下插到頂,每次我都忍唔住好大聲咁叫,真係好爽。一陣,我惑覺到我就到高潮,跟住開始配合佢一齊UN。突然佢抽條野出黎要我比佢口爆。呢個時我邊可以停,忍唔住同佢講快D插返入去啊。佢即刻就插返入黎,突然佢條野好似抽筋咁震,我感覺到有D好熱既野噴入黎個西度,但我知道自己其實好ENJOY,我個西西好強烈咁收縮,PATPAT 同條腰係咁抽下抽下,high 到成個人到震震。
我攬到個男仔實一實,佢條野軟返出黎,D精即刻流出黎,我仲係度雲雲地咁,聽到個男仔同佢地講”佢個西唔知係咪特別製造,好似式郁甘”。詠欣就同我講唔使驚,一陣會俾藥我食,唔會有事。

呢個時候,詠欣同另外一個男仔係度玩緊狗仔式,呢個姿駛真係太適合佢。佢對波搖下搖下,個PAT好圓好彈,但係條腰好幼,成身白雪雪咁,真係好好SEXY!!!另外一個男仔訓係度,叫我幫佢吹。於是我學詠欣咁,用條利係咁頂佢個春袋,然後一路含,隻手一路”R”佢個袋同屎眼,個男仔好ENJOY咁。我望住詠欣佢地,扑到拍拍聲咁,條野插緊佢個西一路有水流出黎,詠欣越來越HIGH,個PATPAT配合埋個男仔一齊咁UN,佢成塊面紅晒,果然佢黎高潮,個PATPAT 係甘向前縮,成個人打冷震。但係個男仔好似未夠喉咁,仲係咁用力插佢。插左幾分鐘,詠欣係咁話唔得喇唔得喇,突然個男仔抽條野出黎,即刻流左好多好多精出黎,我諗詠欣梗係被佢屌到失禁。

休息左一陣,我就被其他男仔又渣又錫。我背住班男仔,其中有一個男仔叫我坐係上面,條野大到跟本入唔晒,佢條野粗得黎,有少少灣,就咁係入面磋都好鬼爽。佢又成日用個龜頭係我入面頂我,爽到我反白眼。詠欣亦都係我左面玩緊六皇一后,而我就女上男下,個男仔UN得好大動作,我就要以一敵四。我用幫另外兩條仔打飛機,又用口幫另一個男仔含,跟住其他男仔係我後面用手係咁搞我屎眼,無耐我就頂唔順,個西西又劇烈收縮。但係佢條野仲係甘頂我,我打晒冷震,高潮黎左成幾分鍾,覺得個下面好漲,我真係頂唔順。佢就係我個西度射,個西仲即刻噴水出黎,HIGH到我暈。之後比我含緊個男仔就係我個口到射左,我幫佢地打飛機既兩個男仔都射左,我就好累咁訓係度。

我訓係到休息,個西仲好敏感。頭先同我搞個男仔就同佢地話我個西真係超窄,仲窄過屌屎眼。呢個時候詠欣個口就比人屌緊,一個男仔就佢上面係咁UN,個PAT對住另一個男仔。跟住個男仔就走個去用條野撩佢PAT。原來佢想屌詠欣個屎眼!!佢用個龜頭塞入去,好辛苦先入得晒。詠欣就話好痛,但係個男仔仲好鬼大力甘插佢屎眼。詠欣塊面紅晒,見到佢個口、西同屎眼都被三條大九屌緊,而詠欣兩隻手都幫緊人打飛機,我諗佢係好好好爽。之後我就要用口幫個兩個男人含個屎眼同個西就要比人插。兩個男仔一齊抽搐,佢仲攬到我實一實,係甘射野出黎。真係好爽,本來以為佢地十個男仔玩完我地兩條女就算,點知有個師兄就講”我地班兄弟搞完詠欣同采兒,覺得邊個最好扑呀??”班男仔就答”兩個都好扑呀”,但係個大師兄話”咁點都有一個最好嫁”咁班男仔答”如果講技術就一定係詠欣,但係講到好砌就一定係采兒”,於是個大師兄就講”不如投票,最多票數個果,一陣就要比佢地十個男仔輪流搞”,結果我大比數贏左詠欣,就係咁我就比佢地十個男仔再輪流搞,今次我比佢地班男仔每人搞左兩次,之後我就成為左呢間大學既淫娃。

高級會員

多謝c兄

高級會員

goooooooooooooooooooooooooooooooooooood

初級會員

好亂的群交

初級會員

回復 1# bananabug

1萬

1萬

元老

故事精彩