香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2546|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

下沙初訪 (試貼+有相) 睇睇!

初級會員

平時淨係識睇,今次試下自己post先.小弟如果寫得唔好請多多包涵呀!
小弟平時去開常平玩開,但有fd話最近個邊治安唔係咁好,勸我唔好去個邊玩.咁我問個fd去邊度玩好,佢話佢去開下沙,前兩日星期六,去到下沙,我fd同我講佢下沙差唔多間間都試過,佢淨係去名雅濤同埋晶水灣.佢話名雅濤d女靚就係靚呀,但係就貴d囉,不過d女就串左小小,服務就麻麻地,如果淨係想睇樣就去名雅濤咁話.晶水灣佢就話d女質素都唔錯,d樣係冇過名雅濤咁好,但係服務就幾好,d女夠聽話.我fd問我點睇,小弟初來報到,一於信佢啦!小弟心諗自己唔係未見過靚女,出黎玩都係想玩得開心,盡興姐,二話不說就同個fd話試下晶水灣啦!個fd聽到我咁講,係度笑笑口講話我醒目,我就對返佢笑,我心諗都唔知係唔係,到時唔係就小七佢!唔好意思,講左太多廢話,係時候入正題啦! 去到晶水灣,個fd好熟手咁同個部長要左兩間貴賓房,上到房之後,見間房都唔錯,仲有桑拿焗添,可惜小弟唔岩呢味野!不過最緊要d冷氣夠凍,小弟最怕熱!之後同個部長傾兩傾,叫佢介紹d 後生d,新d既女黎.過左幾分鐘,條女到左,一睇落去,個身材就幾好,瘦瘦地,有前有後,而個樣就ok啦,有d小鳥依人既感覺,心諗一於係佢啦!

佢入到黎,問我沖左涼未,一於捉埋佢一齊沖啦,一邊沖一邊抽下佢水,揸下佢對波,哇!又滑又彈手,吸手波!佢又伸隻手攪下我細佬,攪攪下,興興地,拿拿林抺乾淨個身.上到床,攪下佢下邊,攪到佢係度典下典下,之後叫佢幫我吹,佢人仔細細,估唔到佢"口技"一流 之後佢急急地幫我戴左個套,之後坐上黎,哎呀,喔,小弟用盡畢生既功力,換左幾個姿勢,耍左足足七七四十九式,終於搞掂左...攰攰地,休息左陣,望住佢,隻手又忍唔住抽佢水,攪攪下,又痕痕地添,結果唔駛講啦!哈哈,又俾我搞多獲,沖埋涼,岩岩夠鐘,派彩,問佢拿電話加影左張相,睇下下次有冇機會再黎搵佢

攪到攰攰地,睇下個fd點,見佢都"完事",佢話會加鐘搵個正骨既幫佢按返兩野鬆鬆先,o下,咁都得?我見個膊頭同條頸都有d酸痛,一於跟佢又搵返個先,對正骨d女其實都冇咩要求架啦,最緊要手勢好,舒服就ok,條女黎到見個樣又唔錯喎,問佢幾多號,佢話係522.就佢啦,按下按下,可能太過舒服同埋攰,訓著左添! 按到夠鐘,醒左之後,醒佢$30 ,又影左佢相返黎交報告,嘿嘿!不過真人靚過張相!

真人靚過張相,身材幾好,有d想溝佢!嘿嘿!

中級會員