香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

初級會員

返左黎香港喇

早一排出左國幾日, 一返黎又俾班friend捉左上深圳
頂.....我發誓以後唔上深圳揼骨!!!!!!!!!!!

揼一揼, 訓埋, 盛惠300個大洋....計埋tips
不如西遊一鑊

仲要出完骨火.....反而積返一身慾火
今個星期出師有名

初級會員

Hi Brothers, I don't have time to go during the day time and can go at around 10:00pm.  Could you recommend some girls to me and not too old?

By the way, at what time do they close?  Thanks.

初級會員

各位西記ching,依家大熱天時,你地既玩法會唔會令d女女幾難頂?

初級會員

好呀! 既然出師有名,正所謂兵貴神速,馬上起程,等大勝回歸之後,大家師兄們一起祝賀你!

講起報告,等小弟都貢獻一下先

上星期,坐低之後,點名叫左詠琳,因為咁多師兄都提過吓佢,之前又抽籤都抽唔到,咁就一於試下咩叫潮女啦!

詠琳坐低之後,用電筒照一照,樣子都算過得去,同屋邨師奶差不多,算高大型,肥肥地,都算合我口味。一開始,囡囡訓係我大脾,跟住馬上就搶攻我兩點,我當然唔會同佢客氣啦,反攻佢妹妹。點知一摸,成手KY,有點冇癮,當然乍下型啦,囡囡話:[你又知既?] 我:[手感有啲唔同嫁嗎!] 囡囡話:[唔係呀,搽左啲KY,方便一陣流得多啲呀!勁啲呀!]真係有啲失望,不過反正一樓一、指壓都遇過唔少呢啲所謂潮女,唔理咁多,於是跟足AV一樣手勢繼續攻擊妹妹!大概玩左幾分鐘之後,開始有啲唔對勁,妹妹開始好似好濕吓,AV睇得多,不自覺動作加快,詠琳都開始有啲肉緊抱住我,不消一會,妹妹真係殺我一個措手不及,激射左一道清泉出來,話....真係好勁呀!我都真係俾佢嚇窒左,因為小弟都真係生平第一次遇到,我仲以為係AV先有,仲要其實只不過係小便,估唔到真係會有真人,仲要係囡囡,真係發夢都估到,我嗰刻真係興奮到爆,呢個千載難逢既好機會,我當然唔會錯過啦,於是又再加快手上動作,真係冇幾耐,妹妹又再激射一次,嘩!真係不得了,真係太好玩啦,真係玩囡以來,最有成功感既一次,最緊要係詠琳,真係射極都仲有,源源不絶,我大半隻手都濕哂,地下又一灘水,真係好淫亂呀!如是者,玩左幾次之後,詠琳都禁住我,話夠啦,好啦,反正我隻手都有啲攰,不過真係好好玩!

之後,詠琳就報復,除低我條褲,攻擊我細路,慢慢吹,都幾舒服,同埋詠琳又一路係到試我既敏感位,點知又真係俾佢試到,佢就係咁攻擊我,幾次都要禁住佢,先至唔駛咁快玩完,過多陣,都真係唔多頂得順,叫詠琳訓低,上套狂插,但插左陣,唔知係小弟不材定係妹妹太過濕,好似冇乜太刺激既感覺,都係放棄,都係叫詠琳用絶招吹爆佢算數。

今次真係玩得好刺激,好回味呀!可能我未玩過真正既潮女,個種手感真係冇得頂呀!我之前真係對西班牙既潮女失覺哂,小弟今次之後真係甘拜下風!小弟諗住下次都要以潮女作為目標玩玩先,因為係官感上都真係好好玩呀!我印象中有師兄提過唐唐、安妮、小曼、燕玲!唔知仲有冇其他冇好介紹呀? 同埋我個日隔幾枱見到有位叫華女,身形都唔錯,有冇師兄可以提供一下資料呀,有勞各位!

評分

查看全部評分

初級會員

原帖由 峰悅 於 2010-7-18 18:34 發表
返左黎香港喇

早一排出左國幾日, 一返黎又俾班friend捉左上深圳
頂.....我發誓以後唔上深圳揼骨!!!!!!!!!!!

揼一揼, 訓埋, 盛惠300個大洋....計埋tips
不如西遊一鑊
今個星期出師有名

既然係出師有名,梗係要盡興而歸
enjoy

初級會員

原帖由 Godwin 於 2010-7-19 16:26 發表
Hi Brothers, I don't have time to go during the day time and can go at around 10:00pm.  Could you recommend some girls to me and not too old?

By the way, at what time do they close?  Thanks.

close 2 am, recommendation, 其他師兄幫幫眼 ....

初級會員

原帖由 dlanor2833 於 2010-7-19 16:47 發表
各位西記ching,依家大熱天時,你地既玩法會唔會令d女女幾難頂?

你凈識錫住啲西施 ,班兄弟去到時身水身汗,班姐姐以逸待勞,佔盡主場之利,咁又點計呀

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 lovemate 於 2010-7-19 17:17 發表
好呀! 既然出師有名,正所謂兵貴神速,馬上起程,等大勝回歸之後,大家師兄們一起祝賀你!

上星期,坐低之後,點名叫左詠琳,因為咁多師兄都提過吓佢,之前又抽籤都抽唔到, ...

多謝"甩媚"師兄長盡報告:

我哋潮人去西征,唔搵潮女點算係去過西廳,詠琳除左潮噴 呢樣強項,仲有就騎功一流,你下次一定要試下喇

印象中冬冬刀算係潮女佼佼者,佢刀好易出水 ,口技仲係西廳三甲之一添
(加陣放暑假耳目眾多,要抖暑 )

初級會員

原帖由 lovemate 於 2010-7-19 17:17 發表

上星期,坐低之後,點名叫左詠琳,因為咁多師兄都提過吓佢,之前又抽籤都抽唔到, ...

mate 哥好料,我上次三潮第三潮都漿漿哋,佢討哂饒話好攰 ,睇嚟潮后功夫又進一層樓了!
有時真係唔明泳泳何來咁多水
精采潮夕報告,百看不厭 :148clap[1]:

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-7-19 17:44 發表

多謝"甩媚"師兄長盡報告:

我哋潮人去西征,唔搵潮女點算係去過西廳,詠琳除左潮噴 呢樣強項,仲有就騎功一流,你下次一定要試下喇

印象中冬冬刀算係潮女佼佼者,佢刀好易出水:148tong ...

J哥,難得相逢還未晚,各有苦處自家知
東家我未俾過家用但抽過水,但相信唔似泳姐噉潮似泉湧? (要攞隻杯嚟裝,飲埋落肚 )