香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

初級會員

原帖由 9394 於 2010-7-8 17:47 發表

痴女係咪詠蘭??
我上次就係睇住另一位師兄表演.........
4P 我都有興趣

9394兄,應該係講緊水怪泳蘭
Jason 哥, #1 帖有潮字 的都應該屬水之姝,泳姐派更是其中表表者
JJ哥及其他兄弟有乜補充冇?

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 jasonkks 於 2010-7-8 17:07 發表
小的末去過都想去玩下,想搵D疑潮女,唔知各位師兄有D咩推介。
定係同阿叔講要D好好水就得呢?
THX~

Jason兄:
西記潮流之女有好多,出名嘅有安妮、糖水(糖糖)、東東、詠蘭等
唔知其他師兄有冇推介
疑潮之女做手術最有自豪感,不過食鮑果陣顧住畀女噴到一面刀係

初級會員

原帖由 jasonkks 於 2010-7-8 17:07 發表
小的末去過都想去玩下,想搵D疑潮女,唔知各位師兄有D咩推介。
定係同阿叔講要D好好水就得呢?
THX~

jason 兄,萬料俱備,只欠西瘋 密切期待欺山莫欺水報告!
阿叔應該唔知乜水打乜水 呢d咁有臨床要求嘅嘢,西遊記最可靠
其他師兄,多啲參與啦 ..... 嗌到口乾!

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
Happy兄:

乜咁慘,焗完桑拿,仲要同河東出巡

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-7-9 08:54 發表
Happy兄:

乜咁慘,焗完桑拿,仲要同河東出巡

其實跟手重煩,又要執,又要搬,又要裝修,中間又接唔上,重要揾短約,再要搬,再執 ...
有冇師兄知邊度有好地方落脚個半月?千祈咪講天水圍海逸,又貴又遠,曾經住過一排 ...
搬屋交帶小心有倉存又有邊度好?

sorry 將私事搬上嚟,咁啱你提起順便抽抽水。為免離題,請 pm 我, thank you

2萬

元老

QQ
原帖由 happyneway 於 2010-7-9 09:19 發表

其實跟手重煩,又要執,又要搬,又要裝修,中間又接唔上,重要揾短約,再要搬,再執 ...
有冇師兄知邊度有好地方落脚個半月?千祈咪講天水圍海逸,又貴又遠,曾經住過一排 ...
搬 ...

唔算離題...
你去少左西域,我d 新手咪冇得跟你地元老學野

話時話,我番夜班,依家細路放暑假 ,畀人監視,連我個細佬刀要放暑假

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

初級會員

原帖由 megid0105 於 2010-6-30 15:53 發表
請問各位CHING 知唔知晚間有超肥種既囡呢?
如果真係唔知, 日間又有無邊個係超肥種既呢?
本人最愛超肥種C9, 年紀真係無所謂~ 我未去過西記丫, 所以想知清楚有無岩TYPE先去~, 多謝哂CHING們!

肥大的你可以找阿娟,阿娟話自己係香港人,應該都無錯的,她沒有鄉音的.38才,可能係西記最肥的一個