香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 2011LV
打印 上一主題 下一主題

[囡囡寫的報告] 鳳城 LV (3/22更新)

初級會員

無論我做緊咩行業!不管佢係正職還係偏門!我都抱著一種信念那就是做好自己!明天會好的!

初級會員

LV祝大家情人節快樂!有情人終成眷屬!
但我失戀啦!誰人可以慰我呢?

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

2011LV 發表於 2012-2-14 08:37

大把人會即刻挺出黎安慰妳啦 ,最驚係妳請食檸檬

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2011LV 發表於 2012-2-14 08:37 AM

咁多會員爭住錫妳,點會冇人安慰呢?

初級會員

唔知我可唔可以慰藉你呢

初級會員

多情自古空抱撼
真心還須夢裏尋
縱知痴愛難如願
緣來緣去是人生

曾經深愛過,比從來沒有愛過幸福,縱然受到傷害,亦因此變得更加堅強,更懂得珍惜有緣相聚的時光,願與LV共勉之。

初級會員

香港係我印像當中是一個美麗又繁華的大都巿。環境優雅但生活節奏好快!具有挑戰性!
我鍾意香港更加鍾意香港型男!好有吸引力啦!嘻嘻如果卑我選擇我一定揀香港型男喎!
其實呢個報告我構思好耐啦!但遲遲都未發表係因為我貪玩不生性啦!唯有講對唔住啦!
新年就快過去了很快我又投入緊張的一天!今日做完一粒鍾出來同自己話:希望新年過後有一個新開始好開始啦!靚BoBo同我講有一個熟客落咗倆個鍾等我!去到房就見到一型男對住我笑,我不覺意外同樣我以喜悅的笑容同佢拜年!新年快樂恭喜發財身體健康之類的祝福語啦!然後佢同我講前倆日先搵過我,今日係佢生日想同我一起度過一起分享快樂!佢話分手之後好掛住我,卑我的風情萬種所吸引對我念念不忘啦!原來係對我一見鍾情嚟!我諗咁要睇緣份以後點發展啦!總之我係單身女郎不怕卑人鍾意卑人追啦!於是佢主動錫我然後我就半推半就任佢撫摸發揮!我都好享受好舒服!跟住佢壓住我係床上,好似男女朋友拍拖一樣親吻!愛錫對方!有時卑佢吻到透不過氣來!然後我深情而且含情默默摸住佢塊面話,不如我哋沖涼先好唔好?佢好乖話任我處理個人交卑你啦!然後我哋手拖手步入浴室!我好溫柔的幫佢擦浴液,倆人忍不住又親吻抱在一起!然後我捉住佢寶貝冲水!即刻蹲下含住錫!條琍係佢龜頭上面舔來舔去,又用美甲輕輕上下掃來掃去!見條寶貝好似又硬要爆出來咁!我好開心亦佢都好滿足啦!做完出來佢不急住同我做,亦係好想知道我以前的事!你落來香港幾耐啦?你之前係做咩嘢架?香港有咩親人啦!我笑笑話我落咗來就快倆年啦!係大陸的時候,我家境富裕!父母當我是掌上明珠一樣愛錫!對我百依百順!但不幸病魔奪走了我親愛父親寶貴的生命!留下一筆家底卑我!由於我的任性給我一敗而光!只留下我的後悔和對深愛的父親深深的懁念!經朋友介紹我識得我之前的前夫!當時我以為香港是個花花世界,人間天堂!好快我哋就結婚啦!而且有了一個小寶貝!世事往往不如人意!由於我哋性格不合我離 婚了!之後我係大富豪上海城市返工!做夜總會的時候!時時刻刻都同自己話要乖要警惕自己,出淤泥而不染的作風!除咗返工之外返到屋企我都以睇書為興趣,增值自己提高自己的質素啦!可能係經濟不景客少咗,自己搵少咗,所以抱住試一試的態度轉做指壓呢行。然後我哋又轉話題傾關於股票的事!當時股票幫我賺咗少少錢!我對股票都有好大興趣和認識!我諗等我搵到啲錢我會做番正職玩下股票搵開支啦!佢同我講都有投資一只股票,問我得唔得?係地產股跌咗少少!我話唔使擔心等佢升番少少就放咗佢再投資賭博股!因為過年賭博業績好到時公佈業績的時候!一定會升!佢一邊聼住一邊火辣辣的望住我好似要吞我落肚咁!我給佢望得不好意思即刻就抱住佢咩都唔講啦!我開始慢慢從頭錫到尾,然後含住佢條寶貝舔來舔的玩!見佢有點忍不住的時候我又擒上去,觀音坐田上下抽動,啲水越來越多我都叫得越來越大聲!佢好興奮輪到佢上埸發揮啦!佢都幾玩得又狗仔式又換姿勢係上邊插我!搞到我要生要死舒服到死!做完之後佢好溫柔的攬住我話,舒唔舒服會不會太大力?我小烏依人咁點點頭好舒服!催鐘響起我哋互相留下電話聯繫啦!希望下次再相聚!最後祝文生日快樂!前程似景!心想事成!我都希望自己努力做好自己!適應香港的節奏啦!由於時間傖促關係有不足地方請指教請見諒!

初級會員

十卜你^^支持!

初級會員

呢次返鳳城返工心中有無限感慨!

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

LV, 借了另一個會員安慰另一個囡囡的話幫妳打氣:

事情發生了,總要去面對接受,然后忘記。
問一問自己當中學了甚麼,下次不要再令自己受傷。
療傷是需要時間,盡快令自己回復過來。
當妳停底回望,妳會發現有很多人關心妳,疼愛妳。
回報她們的方法是盡快站起來。
當妳面向陽光,黑影就在妳的背後。