香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: hongkit1979
打印 上一主題 下一主題

[濃情信箱] 2014 年

初級會員

回復 1969# 濃情

如果得liza有空就留liza吧

初級會員

可可幾多歲?

高級會員

新女YoYo♥後生走肥,清純美女,斯文大方,熱情招呼♡
而家返到公司!!!
早餐10點至1點前$300~45分鐘,正價$390. 大力仔換購價$100盒,23616221

初級會員

Coco下次報囡囡年齡可以保守少少,liza同甜甜的歲數有點差距

高級會員

回復 1974# Markk

SORRY!我看女女年龄不是很正确。只是以我的眼睛看的。男人跟女人看年龄确实有差距。最好是你有时间的话自己过来看看比较好。下次不要让我报女女年龄好吗?我真的不会看,所以也就不正确。抱歉!!!

初級會員

沒問題..................不過我次次食早餐都唔多掂,上次angel今次係liza,我都係搵番甜甜好了

高級會員

回復 1972# McManaman99

sorry!我不知道她年龄,应该算是靓妹吧!大约20左右

高級會員

回復 1976# Markk
真的不好意思!抱歉!

初級會員

沒問題..................不過我次次食早餐都唔多掂,上次angel今次係liza,我都係搵番甜甜好了 ...
Markk 發表於 2014-5-17 14:24

師兄...係遇到咩問題尼???
    等大家上濃情時注意下都好....

高級會員

下午好!今日暂时返工的女女有

新女YOYO:白净,走肥,斯文温柔,样甜声靓,超好服侍,
新女可可:後生..白淨.大波.女友FEEL.熱情招呼.說不出的感覺
新女LISA:细粒,走肥,娇小玲珑,细粒易食,真情流露
Angel:細粒白净,斯文大方,青春一族,服务一流。
新女Kk:高挑,大波,斯文,样靓,好招呼, 好玩到你暈, 腳軟先走人
新女水晶:高挑,大波,超好招呼,中等身材, 最佳的性愛伴侶
秋儿:白淨大波,強勁招呼,全自動波,皇帝式享受
APPLE:大波白凈,簫功一流,全自動波服務,一級享受。  

早餐10點至1點前$300~45分鐘,正價$390. 大力仔換購價$100盒,23616221