香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

初級會員

果然係大師傅woo:p

初級會員

原帖由 yip? 於 2010-5-20 21:41 發表
身為一代宗師,好應該一諾千金

早上趕緊把徒子們放好,於正午步出沙埸,經有關人士得知,素素女妖經已到達西域

未時四刻殺入西域,戰地妖氣沖天合交之聲如雷貫耳.....

正所謂工欲善其事,必先放放屁,箭步而往西域 ...

善哉善哉 ,施主看來這頓齋菜食得頗為稱心!
但施主因何將此人間鍊獄,淫慾天堂寫成像妖魔邪道,更何況言及我之至愛(唯一番單西施)妖化!
難能宗師兄喜氣洋洋,咁妖就奴啦 !精采報告!

初級會員

原帖由 happyneway 於 2010-5-20 22:46 發表

善哉善哉 ,施主看來這頓齋菜食得頗為稱心!
但施主因何將此人間鍊獄,淫慾天堂寫成像妖魔邪道,更何況言及我之至愛(唯一番單西施)妖化!
難能宗師兄喜氣洋洋,咁妖就奴啦 !精采報 ...

多謝開心兄支持

打左成3個幾鐘,因為好小出膠膠打得又慢又要諗,小弟文筆又差,為左支持一下新屋,辛苦一次咁多啦

希望大家笑納,不過下次放過小弟,比我簡報一下就好了

初級會員

原帖由 acer001 於 2010-5-20 21:46 發表
幾點開場,有時夜收工.凌晨3-4點開唔開?
同埋比錢個留程係點?

營業時間至兩點 (見 9394兄 #1帖) 但頭尾遲擇相對少。
流程如下: 入去,阿叔帶位,點囡或推介(此帖稱之為攪珠),活動自動化,完事,吩咐囡叫阿叔埋單。單到,數龍。
#1 應有收費指示。 Enjoy!

初級會員

原帖由 yip? 於 2010-5-20 22:53 發表

多謝開心兄支持

打左成3個幾鐘,因為好小出膠膠打得又慢又要諗,小弟文筆又差,為左支持一下新屋,辛苦一次咁多啦

功夫嘅嘢,係練出嚟嘅 ,身為宗師咁簡單嘅道路點會唔知。
今次三個鐘   ,下次兩個,如此類推,好快所謂下筆如蠶聲,上哂身矣!
短套拳嘅嘢,間中表演吓無問題,話哂呢度都高手林立,唔好呃飯食呀,宗師!

我上面呢段嘢,怕都 15/16 分鐘 唔好得去邊

高級會員

Medal No.10kkk

原帖由 yip? 於 2010-5-20 21:41 發表

腰間見微腩,patpat未有梳鬆,大小腿線條修長,高跟露指鞋上陣.

我最鐘意d囡囡著高跟鞋,但我0係新西廳未遇過.............

初級會員

原帖由 Yeah仔 於 2010-5-21 02:00 發表

我最鐘意d囡囡著高跟鞋,但我0係新西廳未遇過.............

蛛精過年期間穿長高跟靴 幾正

初級會員

原帖由 yip? 於 2010-5-20 22:53 發表

多謝開心兄支持

恭喜宗師如願以償食到上素
下個擂臺挑戰者會係

初級會員

原帖由 happyneway 於 2010-5-20 23:09 發表

功夫嘅嘢,係練出嚟嘅 ,身為宗師咁簡單嘅道路點會唔知。
今次三個鐘   ,下次兩個,如此類推,好快所謂下筆如蠶聲,上哂身矣!:148lo ...

你都唔好呃藥食 快啲送貨去西葯房
嗰度啲雜牌口服液太多 唔啱囡囡胃口
佢哋等緊你啲大厰出品

初級會員

原帖由 hctfhco 於 2010-5-21 03:28 發表

你都唔好呃藥食 快啲送貨去西葯房
嗰度啲雜牌口服液太多 唔啱囡囡胃口
佢哋等緊你啲大厰出品

H 大佬出到聲,點敢不蟲!
無奈自扭傷後,個整體一直好似股市咁 ,積弱,有波幅,無反彈
細喜疏操,更有D反彈乏力咁嘅樣 ,但佢百厭開,估計問題不大!
口服液自然倉存甚多,近兩天早上仍咳出濃液 ,估計是谷口服液上腦!
一於盡快,不會令H大及各師兄有微言!