香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 7753|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

瀨左野, 有冇ching 可以話我知下一步點做.

中級會員

car

仆街喇呢次, 呢幾日都覺細佬有d痛, 不過無理, 點知今日細佬仲流d白色既野, 痴住d毛又痴住條under, 死啦, 出黎玩咁耐都未試過瀨野, 而家唔知點算, 有冇ching 之前都瀨過野, 使唔使睇醫生, 定睇下呢幾日情況點先再算, 十萬個唔該. 我出黎玩次次都有帶套, 但吹蕭就次次都係環保吹, 唔知會唔會因為咁而瀨野.

初級會員

[quote]睇完返黎喇, 足足搞左兩粒鐘, 證實左係淋病, 但係佢地淨係開左一粒抗生素比我咁大把, 叫我下星期再返去覆診 ...

Are you sure you are infected just by "blow job" without condom?? Where did you go to "call chicken" before you are infected? Thank you ar...Ching..

中級會員

car

回復 32# Hamsup

thank you 咸濕 ching, 我已經出左個簡報喇, hehe

高級會員

medal_cc1

多謝咁多位ching 關心, 其實上次食完政府d藥後一兩日已好番, 不過係驚梅毒同aids, 所以要驗清楚, 不過我次 ...
hoho2010 發表於 2011-10-4 17:31

Hi HoHo Hing, how R U doing ar?  Getting well now?  U will be OK, there should not be any problem with other disease, you should now be clean.  Do keep us update once you get back to our happy world.

N.B. Play safe, play happily forever.

中級會員

car

多謝咁多位ching 關心, 其實上次食完政府d藥後一兩日已好番, 不過係驚梅毒同aids, 所以要驗清楚, 不過我次次都有帶套, 應該唔好有事. 而家又心郁郁想出動食野...

高級會員

回復 27# hoho2010

總算過左一關 ,師兄可以放鬆番d。
驗多次血都是求個穩陣,買個安心,咪當免費既身體檢查。

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

個細佬傷風流鼻涕, 快D去YMT榕樹头对面GA政府皮膚科診所睇Dr.LA, 又一個仙刀唔收GA, 自已睇私家Dr., 醫好晒, 起碼刀洗你千零二千蚊LA, C-HING

高級會員

medal_cc1

今日睇報告好彩無事, 無梅毒同aids, 不過仲要等11月尾驗多次先可以確認係咪真係無事, 已經驚左成個月, 仲要 ...
hoho2010 發表於 2011-10-3 17:27

hoho兄, don't worry, you will be OK.  祝早日康復!!  

中級會員

car

今日睇報告好彩無事, 無梅毒同aids, 不過仲要等11月尾驗多次先可以確認係咪真係無事, 已經驚左成個月, 仲要驚多兩個月....無奈...

高級會員

hoho兄祝早日康復~~~
沉醉。沉醉。賦盡無聊詩句。
開心大笑幾回。繼續忘情碰杯。
勞累。勞累。美女如梭問罪。
聲嘶力歇幾回。唱出無盡空虛。