香港一世發論壇

標題: 值得一試的林太 [打印本頁]

作者: sp1060    時間: 2011-12-13 00:18
標題: 值得一試的林太
http://www.miss148.com/girl.php?GID=8333
樣貌: (3)/5 一般,中女,順眼
身材: (3)/5 對波唔错,唔肥不過有小肚腩
技術: (4)/5 細心夠力,dup骨技術幾好, 穴位挺準
服務: (3)/5 一入屋就多謝,我未除衫佢已經除左,淨低條底褲.睇佢個樣ok,
皮膚都算白,對波又唔錯,會用對波不停咁磨你,唔係求其磨兩下就算,
我話想食奶奶佢又一對波擺埋黎比你享用,
隻手就慢慢捽你龜頭,一口咬住對波一路比作捽都幾爽
OK好玩, DUP加埋做350玩得過.
作者: 槍手    時間: 2011-12-13 11:27
地址係邊度?

揼揼下,林生會唔會走出黎呢
作者: turboman2    時間: 2011-12-13 12:47
地址係邊度?

槍手 發表於 2011-12-13 11:27

林生負責收錢!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 肥佬    時間: 2011-12-13 13:04
地址係邊度?

槍手 發表於 2011-12-13 11:27

1.你問地址刀多魚GA, 如果講畀你聽, 咪穿崩LOR, 槍手兄

2.林腥唔會出嚟GA, 你放心, 槍手兄, 因阿林腥係0係天文台DO做睇水GA

作者: 槍手    時間: 2011-12-13 14:46
1.你問地址刀多魚GA, 如果講畀你聽, 咪穿崩LOR, 槍手兄  

2.林 ...
肥佬 發表於 2011-12-13 13:04

如果林生出現就變左捉黃腳雞啦
作者: harchai    時間: 2011-12-13 17:46
回復 1# sp1060

師兄, 請問有無張太 or 黃太, 馬師奶都得
作者: Dane    時間: 2011-12-14 01:31
唔好意思 .......... .. 真係好驚 "黃腳西" ,
衰咗 番嚟 "投訴" 都無9用 ....  ...
作者: kwankeung    時間: 2011-12-14 09:59
唔好意思 .......... .. 真係好驚 "黃腳西" ,
衰咗 番嚟 "投訴" 都無9用 ....  ... :148nomout ...
Dane 發表於 2011-12-14 01:31

師兄都系你醒目,如果唔系真的欲哭無淚
作者: 槍手    時間: 2011-12-14 11:02
成班老友係度出現
作者: 肥佬    時間: 2011-12-14 13:29
如果林生出現就變左捉黃腳雞啦
槍手 發表於 2011-12-13 14:46

妖........平時你就牙9斬斬, 尼D你就拱冷驚, 係拱你咪叫阿林腥上148台GA网, 話你老婆係成人网頁內賣AD, 叫你上去屌姖G MA LOR, 槍手兄
作者: 肥佬    時間: 2011-12-14 13:32
衰咗 番嚟 "投訴" 都無9用 ....  ... :148nomout ...

係网DO怕乜冷JET, 拱JD阿"何太"你又想去屌人, 正一生人唔生胆
作者: harchai    時間: 2011-12-14 15:16

所謂有心裝無心, 如果係靠屈搵食既, 你點小心都無用.
作者: Dane    時間: 2011-12-15 03:05
肥佬兄 .......... ..咁複雜      佢做緊 東華大酬賓    咩
作者: Dane    時間: 2011-12-15 03:10
係网DO怕乜冷JET, 拱JD阿"何太"你又想去屌人, 正一生人唔生胆    ...
肥佬 發表於 2011-12-14 13:32

肥佬兄  我真係生人唔生膽架, 唔係點會被女友食住  喎
最衰仲係 膽就無 ... 大碌鳩 盲生咗一條   正一又咸, 又怕老婆, 又要滾 就係小弟我嘞
作者: 槍手    時間: 2011-12-15 12:08
所謂有心裝無心, 如果係靠屈搵食既, 你點小心都無用.
harchai 發表於 2011-12-14 15:16

me too
作者: 槍手    時間: 2011-12-15 12:10
肥佬兄  我真係生人唔生膽架, 唔係點會被女友食住  喎   
最衰仲係 膽就無 ... 大碌鳩  ...
Dane 發表於 2011-12-15 03:10

Dane 兄, 我同你都差唔多
作者: Dane    時間: 2011-12-16 02:10
Dane 兄, 我同你都差唔多
槍手 發表於 2011-12-15 12:10

槍兄 .. 邊樣差唔多先
1) 俾女友食住 ...
2) 大碌鳩 ...
3) 咸
4) 喜歡 滾 ....  
定係 ........................ ..  5)  膽無毛

作者: 槍手    時間: 2011-12-16 12:35
槍兄 .. 邊樣差唔多先  
1) 俾女友食住 ...
2) 大碌鳩 ...
3) 咸
4) 喜歡 滾 ....  
定係 . ...
Dane 發表於 2011-12-16 02:10

起碼都有d一樣啦
作者: matthewparty    時間: 2011-12-17 16:30
見到林生可以問佢有冇興趣一切玩3P小佢老婆
作者: 咸濕波士    時間: 2011-12-20 07:20
ching真攪笑
作者: chengshawan    時間: 2011-12-27 05:22
多謝林先生
作者: kaka888    時間: 2011-12-28 17:41
多謝報告
作者: bigbird    時間: 2011-12-30 03:30
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~~~~
作者: LAM2420    時間: 2011-12-31 23:41
回復 1# sp1060

happy happy happy

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2