香港一世發論壇

標題: 2q 之旅 番食可可 [打印本頁]

作者: 洪爺    時間: 2022-12-3 00:28
標題: 2q 之旅 番食可可
上一次搵可可做過普通全套,雖然幾好玩但覺得唔係幾夠喉,今次搵可可做過2q 睇下會唔會更加好玩。今次入到門口之後即刻同可可講想玩莞式加2q ,過程係先沖涼有BM 有水蕭,師兄們可以揀係水蕭時口爆埋,不過我見可可咁靚女想插佢多D,就無比佢吹爆到。上到床之後我地就開始攬下錫下,錫左一陣之後佢開始錫我細佬搞到我好痕,可可知我想爆就即刻幫我上套再一下坐落黎。坐左幾十下之後就坐爆左我,好在之後仲有1q.
休息左大約五分鐘之後可可幫我做背,全身漫游同毒龍鑽都有玩,可可技術高超,好能夠挑起我既性慾,未轉身己經硬番。轉身之後可可開始同我錫,車牌好易考我有坦克車,可可同我講只要個人乾淨整潔佢都肯比車牌。車左陣就開始幫我吹蕭,一如以往既舒服。吹左陣就提議玩69,可可又肯喎,見住個粉紅色既妹妹就大大力咁lam 落去,可可即係輕聲呻吟,欲拒還迎。
玩到咁上下係時侯上套搞,先玩後入,可可配合度好高,我向前時佢識得向後配合,叻女。最後我就男上一路同佢車住一路出野 ,之後沖涼比家用番屋企交人。

https://www.miss148.com/girl.php?GID=48564
作者: bigbird    時間: 2022-12-3 02:29
多謝師兄分享~~~~~~~
作者: comb    時間: 2022-12-3 10:39
多謝分享
作者: ACalan    時間: 2022-12-3 20:18
睇完報告都心郁郁, 不妨一試 !!!!
作者: cdfan    時間: 2022-12-5 22:03
多謝師兄分享
作者: ronnie    時間: 2022-12-6 00:53
worth try
作者: ok2540    時間: 2022-12-7 00:15
thx for report
作者: lt6460    時間: 2022-12-7 10:52
謝師兄分享~~~
作者: 萬獸之王    時間: 2022-12-8 00:02
good sharing
作者: jwkcom    時間: 2022-12-8 13:14
大大力咁lam 落去,師兄勇氣唔错。
作者: 食好嘢    時間: 2022-12-9 00:31

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2