香港一世發論壇

標題: 哩個樂樂有偷食人妻Feel,招呼好我比佢滿分,值得返食 [打印本頁]

作者: bebu0654    時間: 2022-5-12 01:59
標題: 哩個樂樂有偷食人妻Feel,招呼好我比佢滿分,值得返食
男人就係咁衰,由其係我,對於偷情Feel嘅女女,有一種強烈嘅快感,High到即時會鳩硬。去得洗樓多都已經無咗嗰種Mood了,返而鬼鬼鼠鼠仲刺激。今次食咗個住家人妻樂樂,地址喺深水埗 鴨寮街208-210號 閣樓 208號 D室,入房特別有感覺,見到樂樂人妻味濃,身材好正抖,皮膚白滑,波波唔大但夠彈手,幼腰長腳,越睇越有衝動。

一入到房 樂樂好似服侍皇帝咁,讓我充分感受樂樂那份熱情,第一時間就主動幫我除衫一起沖涼,樂樂侍浴好細心又體貼,前後上下幫我慢慢Massage沖得好乾淨,波推十分舒服暢快,最正係大波夾腸子,爽到差D走火,再玩埋水中簫,吹功好得,硬到我幾呼要出嘢,即時叫佢口下留情!

返黎床上,之後樂樂開始挑下情,鍚下lin lin  R旦旦,前奏挑情功夫做得好比心機!

之後上套開波,樂樂先黎坐蓮騎功水準高,捉住我隻手黎騎,有力度有節奏,跟住樂樂分腿狂插一段,龜頭擠進樂樂既窄道,灼熱既陰肉夾住成條肉腸,好舒服,再來推車,當細佬插入之際,感覺到妹妹好緊窄濕潤,好好砌又好水,Pat Pat好肉推到啪啪聲,非常響亮,令人興奮,係我既狂轟下,樂樂愈來愈興奮,好快一齊進入忘我境界發射千億子孫!

樂樂做愛好投入,好服務又好享受,哩個樂樂好有偷食人妻Feel,招呼好我比佢滿分,值得返食!

http://www.miss148.com/girl.php?GID=46483
作者: bigbird    時間: 2022-5-12 02:18
多謝師兄分享~~~~~~~
作者: cdfan    時間: 2022-5-12 19:45
多謝師兄分享
作者: 四叔    時間: 2022-5-14 00:46
又多一個選擇
作者: 梁震嬰    時間: 2022-5-17 01:06
tks for report
作者: 小嘍囉    時間: 2022-5-19 00:17
worth to try try
作者: 車久里    時間: 2022-5-20 00:02
睇完報告都想試
作者: 自由鳥    時間: 2022-5-21 00:49
恭喜師兄食到件正嘢
作者: 掂過碌蔗    時間: 2022-5-23 01:09
nice sharing
作者: sin9578    時間: 2022-5-24 01:25
多謝推介
作者: 骷髏骨    時間: 2022-5-25 00:12

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2