香港一世發論壇

標題: 半張大牛,有波有籮有服務,Elaine真心抵食 [打印本頁]

作者: 第3使徒    時間: 2022-5-11 02:26
標題: 半張大牛,有波有籮有服務,Elaine真心抵食
今日同個老友一齊去深記搵食,就腳又方便,我已經有目標,去基隆街274號搵Elaine,上到去禁鐘開門,又真係幾正喎,有樣有波,入房揸吓對波波先,斤兩十足,真材實料,忍唔住手除衫,身材真係Good Fit,波大蘿圓皮膚滑。一齊去沖涼,Elaine細心服侍,由頭洗到落腳,大波波當然要玩BM,夾腸梗係唔少得,夾完再水簫,一氣呵成,Free到震,吹功認真掂,幾吓深喉吞吐,差D爆!

返上床繼續,佢溫柔又識調情,一時錫Lin,一時撚雀,一時咬耳仔,喺耳邊叫兩聲好入心,隻手一路套弄住我細佬,引到我就嚟爆,轉守為攻,側身攬住佢,一邊揸波一邊啜Lin,另一隻手點會得閒,去摸蟹,咁快就一早已經濕晒,Elaine捉住我細佬係咁舔係咁含,環保深喉好似想吸晒我嘅精華咁,哩D咪爽囉,AAA級服務。

上套佢先主動女上,一流騎術,又搖又UN,個 gap 窿好窄,吊得好鬼爽,改玩狗仔式,趷起個籮柚配合我抽插,我諗房外都聽到我插到佢啪啪聲,呻吟聲又好鬼憂怨,真係好High,High到我忍唔住要爆啦,捉住個屁股快速抽插,射都射得特別痛快!Elaine樣靚身材正,服務又超晒班,半張大牛係真心抵食

http://www.miss148.com/girl.php?GID=46509
作者: bigbird    時間: 2022-5-11 02:30
多謝師兄分享~~~~~~~
作者: comb    時間: 2022-5-11 21:40
多謝分享
作者: bebu0654    時間: 2022-5-12 02:00
worth to try try
作者: lt6460    時間: 2022-5-13 07:20
謝師兄分享
作者: 四叔    時間: 2022-5-14 00:45
要跟師兄搵食
作者: ACalan    時間: 2022-5-15 05:17
多謝師兄好野分享!!!!!!
作者: 梁震嬰    時間: 2022-5-17 01:07
thanks for report
作者: lt6460    時間: 2022-5-17 06:56
謝師兄分享
作者: 洪爺    時間: 2022-5-18 01:24
又多一個選擇
作者: keng11    時間: 2022-5-19 00:03

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://www.newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2